VAD 1/5

Varit iväg idag och tränat teknik med grabbarna. Vi tränade bland annat på att få upp farten snabbt på en raka och sedan bromsa vid en kona och trycka ihop fjädringen fram samt gasa ur en kurva, allt på en och samma gång och det va riktigt kul och inte så lätt som man tror. Vi bytte håll på kurvorna så att man fick göra både vänster och höger svängar. Min bästa är klart vänstersvängen. Det är verkligen inte så lätt att gasa,koppla,bromsa,luta,lyfta blick osv på en och samma gång. Sen fick vi gasa upp fart på raka, åka igenom två konor, hinder till vänster vi fick väja för och sen snabbt styra åt höger. Men den svåraste av dom alla övningarna va när konor sattes upp tätt efter varandra och vi skulle köra slalom genom dessa. Ja de va verkligen supersvårt
En grym balansövning som jag kommer att behöva nöta mycket på. Knappt någon fart på hojen behövdes utan bara koppling, balans och luta. Vi avslutade dagen med stalpövningar och fick köra en slinga med sandkurvor som låg i backe.
Tummen upp bra träning.

Annars har vi vart i garaget flera timmar idag och stökat med vagnen våran. Det blir rätt mycket bättre än hur det var då vi köpte den. Vi fick igång värmen idag och fixade klart med fönsterna, nu är det inte mycket kvar för att kunna slagga i den på banorna. Nästa helg åker vi iväg ett gäng och kör cross och bor i våra bussar/vagnar. De ska bli kul.
Tänkte köra en chill kväll idag och sova tidigt. Imorn ska vi upp å köra.

Ass and titties.



Kommentarer
Postat av: Elin

Åh, vad avundsjuk jag blir på teknikträningen! :D Skulle ju en annan lätt behöva.. är sjukt åksugen nu..

2010-05-02 @ 19:12:38
URL: http://littleramona.blogg.se/
Postat av: Elin

Ser ut att bli Malma tisdag och torsdag :) Så i morgon redan :D weei. Lite tomt faktiskt, men han kommer ju hem idag :) Ska du köra något i veckan?

2010-05-03 @ 05:19:07
URL: http://littleramona.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha, ni och er husvagn :D Måste komma och kolla någon dag.



Jo, jag brukar inte heller sova så bra utan tom, men om man är ledig en dag på tolv så sover man som en stock lovar ;)

2010-05-03 @ 15:39:05
URL: http://littleramona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0