Uppdatering, snart åker vi..

Helgen omfattas av div förberedelser inför gotland. På torsdag denna vecka åker vi, och det är mycket som ska göras i ordning innan dess. Cyklarna har fått sig en genomkörare. Jag har bytt olja, oljefilter, nya handkåpor, röda siffrorna är på, (gul bakgrund för oss tjejer med röda nuffrer). Div grejer är nu upp-smorda och hojen är provstartad = KLAR för GGN! Det vlev lite nya inköp också för att detta skulle kunna gå vägen. Mina andra två kläd ställ har gjort sitt och jag behövde lite nytt och fräscht. Efter jobbet i fredags åkte vi till Karlströms för att shoppa. Jag köpte nya kläder, No Fear såklart. En regnjacka från Shift, En bag med rullhjul som ja fick till ett kanonpris, ord 1500-1700:- nu 600:- Den rymmer, stövlar, hjälm, alla mina skydd, googles, kläder. Ja ALLT! Sen nya strumpor så man håller värmen, dom andra tittar stor-tån ut igenom. Handkåpor från Zeta.
Anders hittade nya handskar, koppling och kopplingsklov från Zeta. Efter Sala åkte vi vidare till Västerås till Funbike. Vi handlade; bakgrunds färg, gul och röd, svarta och röda siffror, timräknare, energi gelé och oljefilter. Jag har säkert glömt en del saker men det blev iaf en del pengar som rullade i fredags. På gott och ont. Yamaha fick ett besök, eller rättare sagt Robert som jobbade där. Jag handlade Twin air hinkar för filterolja och filter tvätt, så att jag och Anders kan ha våra egna. En google bag från fox som kom väl till användning på en gång. Och ett leat brace till Anders.
Annars längtar jag ihjäl mig efter Frans-Brio. Jag vaknar så tidigt och bara längtar å längtar. Det är som när man va liten och väntade på julaftonen. Fick besök av Lotta, Jimmie och Idas amstaff valp igår. Det gjorde inte det hela bättre. Åhhhh vad jag längtar. Jag hörs nästan varje dag med Ylva om hur han mår osv. Vi har handlat hem allt för honom nu. Lillgosen där.
Sen har jag också bokat tågbiljetter till Härnösand för att åka upp mellan den 16-20. Frank kommer självklart att åka med.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha de gött...



Lite bilder ifrån grejerna i helgen.



No fear - åka åka..



Roligt om man skulle sätta den på gränklipparen. Eller rättare sagt, seriööööst.



Bakgrundsfärg o siffror.



Flickor köper handväskor , jag slår på större saker, äee men den är fett bra och kommer att bli väskan jag tar med mig när jag reser till norrland om några veckor. Frans-Brio har fått en egen som ni senare kommer att få se.



Energy Gelé, något snusk som vi handlat enbart för GGN. Innehåller fler kalorier än den fetaste pizza man kan tänka sig. Det som är tänkt är att man ska suga i sig en klunk när man inte har några krafter kvar och dricka massor med vatten så återfår man power och kan orka lite mer. Alltså, in i depån, gele + massa vatten = Ork. VARNING - innehållet är väldigt koncentrerat så bara en klunk. Suger man i sig allt får man ränka med tarmvred gånger massor och kräka.



Kåporna sitter numera på hojen.



Så mycket mjukare än dom andra jag äger.




Ska fota cykeln någon dag här hur den ser ut nu och sedan ta en bild när vi kört gotland så får ni se skillnaden..



Frallan..




Förmodligen blir vi föräldrar till denna krake 9/11 när vi kört GGN..






Lille du..





Mamma Kristin va bland den vackraste Franska bulldog jag någonsin skådat.. Å så go, hon är som en lillgris..

Otippat och snuskigt...

Japp, det har flyttat in en förkylning i kroppen på mig under natten till lördagen. Det känns helt otippat eftersom jag inte ens har känt på mig nått. Huvudet är som en ballong och jag är slut i kroppen. Jättetråkigt för den här helgen va det mycket cross träning på gång, men veckan som varit har bjudit på en del fyspass iaf.
Dags att göra frukost och sedan ringa Ylva, vi ska åka och titta på frallan Brio idag. Troligtvis kommer han med oss hem efter GGN. Vi längtar här hemma.
Hej så länge..


Crossisar goes Boxings..

Hej å hå..
Ja nu kommer det tråkiga om att det är slut på veckoträningen med crossåkningen. I tisdags avslutade vi säsongens sista träning då det nu redan blir mörkt kring sju och vissa dagar tidigare. Det blir numera hård helgkörning och ett pass boxing på onsdagarna med klubben. Ikväll va vi ganska många VMKare som höjde garden och slogs för glatta livet. Jag dock ensam tjej. Det är bra för mig att komma igång med höger armen som varit dålig sedan sjukskrivningen. Inte så jättemycket konditions pass men slag och sparkar och det gillar jag. Bra träning för magen också. Kul att variera sig med olika träningsformen. Annars simmar jag också på måndagskvällar och tränar uppe på gymmet löptrning och styrka dom andra dagarna. Men alltid en dags vila i veckan. Nu har det blivit att jag tom vilat två på raken när det varit så himla mkt att göra på jobbet.
I helgen bar det av med den nya hojen på malma. Jag va ensam där bland folk jag känner och fick mycket att träna på i det dåliga underlaget. Jag hittade till sist på Theo som fick provköra crossen min. Det va kul att se någon annan köra på den också. Jag tränade mkt på att få upp hojen på res under hökåsen rakan och jag tycker att efter några varvs nötande så satt det rätt bra. Stalpigt och ryckigt på sina ställen. Men inte ska man klaga när de nu snart är GGN. Fatta, inte ens en månad kvar nu inför den stora tävlingen. Jag ryser. Mycket ska fixas och donas och det kommer att bli service på cyklarna dagarna innan vi sticker. Skoj skoj..
I söndags åkte jag, älskling och Martin till Norberg och körde. Det va grymt kul. Älskar denna bana. Mkt bra träning, inge armpump och regn fritt. I slutet av banan går en slinga genom skogen som ALLTID är väldigt spårig och den ligger mer eller mindre i ett kärr. Ibland är spåren så djupa att däcken försvinner helt under leran och då är de svårkört och förbannat kul. Den här gången kastades jag av lite här och där när man körde i stora vatten hål och inte hade en aning om vad för spår som fanns under vattnet. 
Längtar så mycket tills lördag när jag får köra igen.
I fredags tog Anders och jag en myskväll på stan med kinamat och bio. Inglorious bastards blev kvällens film. Och som alltid är Quentin Tarantino en mästare och gud, och även detta hade han gjort till ett enastående mästerverk. Jag tjöt av skratt och gråt om vart annat och kan varmt rekommendera denna för alla tarantino älskare. Filmen kommer snart att finnas hemma i Quentin samlingen bland resten. Och som Bengt Fritjofson skulle uttrycka ett vin han nyss dammat av, 5 av 5 solar.

På återseende..

RSS 2.0