On the go.

Lika som en värld kan rasa samman. Lika som en låga brinner ut.
Byt då ut din skepnad mot en annan, där en början finns.....finns alltid slut.
Tiden går minut för minut. Spillror över mig själv försöker finna ut...
Ensam kvar....känner mig ensam kvar.

Rekylgatan 35, 2 rok 60m2

Igår va vi och kikade på en till lägenhet, den som vi varit mest intresserade av. Och den va också bäst av dom vi tittat på. Vi har lagt bud och väntar nu på svar ifrån mäklaren. Gud vad spännande. Ljus och fin lägenhet med nytt kök och badrum samt vitvaror. Genomgång runt hall, kök och sovrum med dörrar, jättemysigt! Ligger längst upp och man har stor utsikt över området. Håll tummarna.




Köket



Badrum



Vardagsrum




Stor hall




Matplats



Köket framifrån



Köket med ena ingången till sovrummet



Sovrum



Vardagsrum



Vardagsrum, stor balkong


Sköna söndag..

Morsning.
Satt uppe länge inatt och glodde på datorn, blev nog nästan halv två. Anders sov som en stock redan vid tio så ja hade inte jätte mycket annat för mig. Fick en dvd box med stockholmsnatt och G-som i gemenskap i fredags, fy vad bra dom är, ruggigt mycket musik som jag älskar.
Annars har vi en slapp söndag, varit på yamaha store och funbike till morgonen, fick en jättefin tröja av Anders.
Nu ska vi snart åka på visning på en lägenhet, den är inte prio ett av tre som vi kikat på men man måste ha plan b om a går i stöpet också.






Efterlyser nu Modstriologin. Jag MÅSTE ha den!! Tips var ja kan hitta den?




Smetigt Lördagsmys.

Igår va vi på Malma hela dagen och körde i leran.. De va riktigt skitigt och jag drog på lite vurpor så det fanns en hel del att tvätta efteråt.











Så här ser banan ut på sommaren.



Var är vargen??



Cerina,min vän som jag tycker så mkt om!



Kolla vilken bakgrund, ja va helt såld, så vackert. Ibland blev den svartvit och till hans sköra röst, mumma..



En gud - Ett geni



Jocke va hög som ett hus, verkligen påkostade moves han gjorde med sina händer hela tiden.



Och de va inte bara fanta den här gången heller inte.



Jag fotade inte allt för mycket men filmade en hel del, hur lägger man upp filmer? Hjälp...


Alltså jag och Cerina var på Thåström i torsdags, så igår låg jag lite bakis och kurerade mig hemma halva dagen. Iaf var det riktigt kul att titta på honom, lika bra röst live som inspelad, men så kul att se på. Han rörde sig så skönt och alla imperiet låtar spelade han med mer inlevelse än någon annan.
Cerina kom till mig direkt efter jag slutat nere på salongen, vi lagade mat och drack vin medans vi gjorde oss fina. De blev en hel del vin så när Peter och Anders skjutsade ner oss va vi pratglada och fullt laddade för musik.
Vi hade en kanonkväll och jag fick många rys- attacker under kvällen. Haha + att jag grät några skvättar när han körde "om black Jim" .


Musikaa



Imorn smäller det!!! Skål.









Thåström 19.30 Bombardier Arena, Västerås

Uppklarat

Underbara Mr Kjell revisor har hjälpt mig att lösa siffrorna inför affärsplanen! Tack gode gud.
Vi satt i en och en halv timme och jag fick lära mig lite mer om moms osv. Skönt att ha detta gjort. Har även varit en sväng till Engsson och betalat vevstaken han fixat åt mig. Anders crossbyxor är nu inlämnade och dom byter dragkedja för 99:- helt otroligt. Ikväll ska det komma en kvinna och titta på lägenheten. Håll tummarna för att hon vill köpa den.
Nu har jag precis ätit lite lunch och ska packa kläder inför träningen, ska ner på friskis och träna.
I eftermiddag bär det av mot Sala, lite crossgrejer på g.

Lev å må ute i solen.

Vårsolen är framme!


Mitt nya hår, Ulrika som har gjort.



God morgon,
Uppstigning med gubben 05.30, Uhhh va jag va trött. Skjutsade honom på arbetet så ja kunde ha bilen idag.
Jo vi har en jätteskruttig lånad golf nu med dåliga bromsar, som sagt bussen har krånglat lite den senaste tiden. Kort och gott så gick den paj när vi precis hunnit hem efter Norrlandstrippen. Luftmassemätaren och nytt filter skulle göra att den gick som en klocka. Och det gjorde den också....Men i sex km, sen rasade hela växellådan när ANders skulle köra hem den från garaget. Ja mina vänner, en stor utgift kring 30.000 kr. Vi va båda kritvita i ansikterna när vi fick veta beskedet. Det va bara att ställa in sig på detta och grabbarna skruvade ner växellådan i helgen, så snällt att vi äntligen fick lite hjälp. När jag kom till garaget på söndagskvällen för att skruva ihop min cross så fick jag höra en bra-dålig nyhet!
Mkt riktigt växellådan va rasad, MEN! Vi har ett kvitto på växellådsbyte från förra ägaren, som räcker i sex månader, vilket nu har gått ut, men lådan har bara rullat 300km sedan byte. Hmm..låter lite och det är det också! Så grabbarna förklarade för mig att raset är ett fel från den som bytt lådan, alltså ett företag som utfört tjänsten på bytet av lådan, dom har gängat alla skruvar för lite, alltså drage åt med fel moment och för löst, så skruvarna som håller ihop växellådan har legat och skrammlat lösa sedan dess. Tur att inte detta hände efter vägen hem från Härnösand.
Iaf så är det glada i det här att vi har rätt att få ut en hel ny låda eftersom det är fel från montaget. Anders ringde på måndag morgon till företaget och va lugn och saklig, förklarade allt för dom. Japp, gubben va inte alls intresserad att ta på sig ansvaret. Han kunde sträcka sig till att betala ett nytt hölje till lådan, kostnad 7000:- för honom och som finns hemma på hans lager, + att vi måste betala 27000:- för lådan själva och det ska göras hos han nere i småland. Det var inte alls rätt och relevant sa Anders och skulle förklara att han inte får göra så här, då la karln på i örat på Anders!!!!
Så med lite telefonringning överallt i sverige har vi fått rätten på våran sida och hört att de inte får gå till på detta sätt. Så igår ringde anders till ARN för att anmäla problemet. Så någon gång under dagen kommer dom att ringa oss. Hoppas vi får ut en låda nu även om det kommer att ta flera månader. Det är därför vi har en lånad bil i några dagar. Vi ska fixa våran egen vita golf så länge så klarar vi oss, men otur, Japp den är på vår sida!

Idag ska jag träffa revisorn kl 10.00 spännande. Hoppas han är bra och kan hjälpa mig med pappersarbetet inför företaget. Har lite småsaker att hinna med också, lämna in anders crossbyxor för ny dragkedja här nere på Skiljebo, träna, sola och fixa lite hemma. Det är skönt med den lediga dagen mitt i veckan.
Nu ska jag laga till en god frukost.






Redovisning.

Pia har varit på yogulateskurs i Hallstahammar hela helgen 9-16 lör, sön. Har fått lära mig mycket nytt om hur kroppen fungerar. En jättebra kurs som jag varmt kan rekomendera dom som har ett jobb med tung belastning eller statiska ställningar. Kroppen blir mjuk och smidig.
Lördagskvällen spenderades med gubben i garaget, nu sitter min ktm ihop och jag ska serva den med nya vätskor på onsdag, filimangs!
Idag har varit en händelserik dag. Anders påbörjade första dagen på sitt nya jobb, NCC, och har haft en mycket bra dag. Han kommer att få göra mkt roliga saker. Nu i veckan ska han köra en jättegigantisk vällt som han är så stolt över, hehe.
Själv hade jag prov på hela min nagel anatomi teori idag och det kändes som att det gick fint. Tog ca 1½ timme.
Frågade Anders igårkväll när ja tittade mig i spegeln om min utväxt syntes, NEJ NEJ verkligen inte fick jag till svar. Hmm,
det första jag fick höra när ja kom till salongen imorse (av yrkesskadade frisören Sara) -Pia du måste verkligen göra någonting åt din utväxt... Tack Anders, haha!
Iaf så ställde Ulrika upp och både färgade och slingade hela mitt hår för 0 kr, hon är så snäll. Nu är jag jättefin inför våren och jag trivs jättebra i min nya färg.
Vad som står på att-göra-listan i veckan är, onsdag: möte med min nya revisor, det ska bli skoj! Senare på eftermiddagen ska jag åka till Karlströms och köpa bröstplatta så jag kan åka på Malma i helgen. Yeahh!!!
Men vet ni vad ja ska göra på torsdag då??? Jag ska gå på Thåström med Cerina!!! Gud vad jag längtar. Vi ska äta lite gott och dricka lite vin innan det börjar.

Livet leker!

Skelletto.



För alla er som inte vet det, är detta skelletto.
Jag och Anders turas om att gömma honom varannan gång så man vet aldrig vars han är från gång till gång. Allt började en dag för några månader sedan när jag en morgon skulle in i kylen och plocka ur mjölk, då hängde skelletto inne på en salladskvisst och dinglade. För den som inte har vår humor är detta inte ett dugg kul men ja skratta så jag skratta.
Nästa gång ett par veckor senare skulle Anders brygga kaffe och när de va dags för nytt filter, låg vår allas skelletto nere i sumpen.
Nu va det Anders tur att komma på något kul så ett bra tag senare hittade jag honom, (där man minns kunde ana). I duschen, och ni ser vart på bilden. Bara den tar slut kommer jag att klippa upp förpackningen och då är det min tur!!!!!

Exel vs Word document.

Pia satt uppe sent inatt och skrev klar sin affärsplan och kalkyl för inköp av material osv.  Ska på starta eget träff idag 13.30, hoppas att dom godkänner mina papper och kan hjälpa mig med klirret i kassan.
Håll tummarna.

Jävlar anamma, nu uppdaterar vi!

Hello. Tillbaka i aros city sedan en vecka.
Veckan har varit sjukt påfrestande med mycket kunder och papper att fylla i. Nu mina damer och herrar är det klart att poet kommer bli egenföretagare till sommaren. Mycket förberedelser för ett så litet projekt men när det väl är klart kommer det att ha varit värt timmarna. Har skickat efter vicitkort nu, så här fina blir dom:



Anders är dataproffset här hemma så han har hjälpt mig att designa min prislista precis som jag tecknade upp den åt han. Jag är jättenöjd. Tack så mycket gokrake.



Det gick bra att förklara för Samanda att jag kommer köra eget nu. Jag trodde det skulle bli värsta röran men på nått sätt fick jag till de och dom ska tom hjälpa mig med att komma igång. Just nu i ekonomikrisen som inte bara råder världen över utan också extremt mycket på härnevigatan 9b kan jag klappa mig för bröstet och säga att jag älskar livet!


Annars har jag haft en mysig helg tillsammans med Anders. I fredags blev jag kvar ett bra tag efter att jag slutat på salongen och snackade med Sara och Co. Senare på kvällen myste jag och gubben ner oss i soffan till varsitt fat med tacos och tittade på dansar med vargar. Det är en underbar film som jag velat att han ska se länge nu och de passade fint sådär på fredagskvällen. Filmen är ju typ 2½ timme så vi hade att göra. Kul att Anders gillade den, det är så svårt att rekomendera filmer åt andra.
Igår såg jag till att kliva upp i tid för att åka och träna med syrran. De blev en stund på gymmet och när jag kom hem hämtade Cecilia mig för att åka och kika på när grabbarna körde cross på Malmabanan. Efter någon timme då jag inte längre kände mina tår pga kylan åkte jag hem och städa upp lägenheten. Jag har tagit kort på allt nu så vi kan skriva annons och lägga ut lägenheten på blocket. Vi är som sagt i behov av en större lägenhet. En kväll i veckan va vi och tittade på en jättemysig tvåa, nyrenoverad. Vi blev stormförälskade båda jag och Anders men måste som sagt göra oss av med ettan innan vi kan flytta. Hoppas det går fort. Kvällen togs med ett stort lugn i soffan då vi båda va utmattade av träning. Det blev madagascar 2 och älglövbiff och klyftisar. Mkt mysigt.
Senare fick jag en lång massage innan jag somnade för dagen.
Idag klev jag upp tidigt med karl för han skulle köra cross med Peter i Strängnäs. Jag hade mkt att göra så jag fick bli hemma. Har suttit och försökt klura ut hur bilagan för f-skatten ska fyllas i. Ett jädrarns krångel. Ska ta med mig den till Sara imorn och be om hjälp. Har varit iväg med Cecilia idag och tränat på gymmet, hon såg inte så underhållen ut och åkte hem lite tidigare än mig. Jag tycker de är grymt skönt å träna där. Jag blev kvar ett tag och gick sedan och solade. Så skönt. Tog bussen hem i det fina vår vädret. Nu har jag ätit lite mellanmål och donat lite hemma. Har duschat mina stackars grönväxter, det va ett akutfall och resultatet blev kanon. Nu ska jag ner på ica och köpa pärer, sen hem å laga mat. Cecilia kommer kl 19 för att få sitt hår färgat. Själv ska jag försöka sätta mig ikväll och lägga upp bilderna på veckan i norrland och helgen då faster Tiina va ner. Ta det lugnt alla.


Semester

Pia är uppe i Norrland, uppdatering på bloggen v11.



RSS 2.0