Sköna Lördag

Allright, uppe med tuppen vid åtta för igår blev det en tidig kväll. Gjorde frukost och drog mig sedan med gubben i sängen. Ringde faster och pratade i nästan en timme, det gjorde mig så glad.
Vi har varit ute och sprungit på Bjurhovda idag. Det va skönt, jag sprang fyra och Anders fem km. Måste ta de lite lugnt efter gårdagen. Gick hem och röjde upp i lägenheten medans Anders åkte runt och köpte olja till bilen och fixade saker på Biltema. Nu är lägenheten jättefin och jag ska nog lägga upp lite bilder på den snart så ni får se hur vi bor.
Jag har varit riktigt flitig mellan städningen idag, gjorde egen mysli och bakade bröd. Jättegott.
Kvällen blev mys med tacos och film. Nu ska jag göra kväll. God natt.








Romme


























Romme med Jockis.

En helt underbar Torsdag i Romme med Jocke.


Sexstolsliften på väg upp till backarna.


Det var svinkallt nere vid stadion, men ju längre upp vi kom, ju mer frös våra kroppar.


Halvvägs upp i liften. Vacker dag som attans.

Trött och slut efter veckan lång.

Veckan har varit fullsmockad.

Måndag: Behandling hos Inger i halsta efter helgens balunser i backen, jag slog på en rejäl vurpa i mitt sista åk och sträckte halsen, haha det måste ha sett så kul ut, Anders tyckte det såg farligt ut men jag klev upp på en gång och åkte vidare. Iaf blev det ett nytt fall för Inger Larsson att knyckla till min hals, normal igen.
Storhandling och städning på eftermiddagen. Vi har handlat hem lite nya saker som vi inte brukar köpa, man måste variera matlistan lite. Mot kvällen gjorde vi en rätt speciell pastagratäng, lyckat med nya smaker. Kl 18 kom min kund som skulle få nagelvård. Hon har varit en gedigen nagelbitare i 15 år och skulle få sin första förlängning någonsin. Ett rejält projekt hade jag kvällen framför mig. Vi drack kaffe och snackade skit mellan jag i mitt inre svor för fulla muggar hur i helvete jag skulle få detta att lyckas, men de gick. Jag är lite besviken på mig själv som glömde att ta kort innan vi startade upp. Hon hade så kort nagelbädd att det va mycket mycket svårt att sätta tippar, men jag älskar utmaningar och hon blev mycket nöjd. Bondebrölloppet stod på i bakgrunden och jag kunde inte låta bli att skratta lite då och då. Han kan verkligen inte ha alla får hemma i hagen karln där.



Erikas nagelförlängning, Naturell tipp, rosa gel och rosa glitter-fransk med silverstrass.

Tisdag: salongen 11-17. Gjorde förstärkning av egen nagel på Cerina, med vit fransk. Det blev fint. Hon har tagit bort sina tippar och ska låta sina egna naglar växa fritt nu, så därför behövdes det en förstärkning, annars går dom av.
El slingan på Bjurhovda med Anders, vi joggade i samma takt och småpratade. Det va mysigt.

Onsdag: salongen 10-13. Jag började med att klippa av mina tippar och fila med elfilen. Så småningom byttes tipparna ut, till nya cut outs, short curve. Jättefin form på dessa. Det blev svart fransk med orange glitter dill. Det va meningen att det skulle bli samma färger som min cross, så vi kunde glänsa tillsammans, men dillen ville göra sig lite grön när det blänker så det blev orange grönt sken på tipparna. Jag är supernöjd, synd att det inte går att fånga på bild när det glittrar.



Min nyaste style, naturell tipp, målad svart fransk, orange dill glitter och sedan pink gel över.



...Dock suddig..

Efter lunch gick jag för att möta Jocke nere på centralen. Det var verkligen kul att han kunde ta sig tid att komma ner och hälsa på, även om det bara blev två nätter. Vi kramades och det var ett kärt återseénde. Vi gick på stan en sväng och sedan tog vi bussen hem till Skiljebo. Det blev en mysig dag. Vi köpte godis, hyrde film och snackade en massa skit. Jocke och Anders lirade gura ihop. Mkt bra, jag är så glad att dom tycker om varandra.
Just ja, Jocke fick i uppdrag att tänja mina snibbar, så han krokade i snurran och tryckte igenom, så nu ska jag förstora dom några strl.

Torsdag: Upp 06.30 Dusch, koka choklad, korvmackor på skogaholms och ner i väskan. En gröt på de där och sedan va jag och Jocke iväg till Romme. Det blev en heldags åkning i backarna och sedan hem för matlagning och chillande. En sväng till garaget för att visa våra crossar och en titt hos Moa och Lilla Blå. Jag älskar katter.
Vi va så slut efter våran dag att vi somnade efter tio någon gång.

Fredag: Upp 05.30 Skjutsa Jocke till tåget. Det har varit så mysiga dagar. Sedan hem för att göra sig i ordning till sjukgymnastiken kl 8. Hem och duscha och iväg på salongen. Gjorde en förlängning idag och sedan fix och tricks med lite annat. Nu sitter jag utmattad hemma efter en joggingtur och saknar mitt sällskap, Jocke. Vi ses snart igen. Anders är i Karlstad och hjälper syrran och Co med ett kit till deras bil. Nu ska jag slappa.

Trevlig helg folks. Bilder på snowboardhelgen kommer senare.


Myndigheter Vs Skidresa.

Fick till min förskräckelse igår se på internetbanken att dagsersättningen va på väg, dock på toook för lite. Dryga tusenlappen, whaaat? Va stängt på kundtjänst så jag fick återkomma. Så igår la jag mig med en klump i magen över att inte veta vad som va på tok. Sovit dåligt och gick upp tidigt till morgonen nu bara för att ringa försäkringskassan. Iaf har jag pratat med en kvinna som inte kunde förstå vad som hänt, och de tog en bra stund för henne att läsa igenom alla papper. Mkt riktigt låg inte felet hos mig utan hos min handläggare på försäkringskassan. Så hon är mailad om att hon har gjort fel och måste åtgärda felet snarast. Bara de att nu kan jag få vänta i hundra år på pengarna. Myndigheter, dom trampar på oss som redan ligger. Hoppas hon har en skön helg med mycket shopping och dyr champagne.

Nu när jag är uppe ska jag packa det sista. Det ska bli så mysigt med en hel helg i Romme. Vi kommer att bo på skidhotell några mil därifrån. Åker vid tolv idag för att lämna in våra brädor på vallning innan dom stänger tre.
Nu har jag lite att stöka med. Ha en bra helg allesammans.





Nytt och fräscht



Forum, Bandanas



Nikita - Tees



Carhartt - Tees

Hela veckan lång



Måndag:
Kl 9.00 var jag i Hallstahammar och fick TSL-massage av Inger, det va så skönt att komma på morgonen. Därefter bar det av till Västerås för att få lite akupunktur av Anna på Hemdal, det ger inte så mycket men det är värt att försöka. Vi satte några fler nålar den här gången, i svanken, huvudet, tummarna, armen och skulderbladen. Jag va mosig och skön lagomt till två när jag skulle ner på salongen för att slipa ner Saras naglar och göra tummarna. Hon blev mycket nöjd och det var väl tur de, man är alltid lite extra nervös när man ska greja på bossen. Nu har hon gammelrosa fina cut outs tippar och pinkbuild på naglarna. Jag stannade kvar på salongen tills sex någon gång och övade på att måla fransk. Kvällen bestod av tvätt och damsugning. Sedan somnade jag utmattad.

Tisdag:
Spinning 9.00, uppe i tid för frukost och dusch innan, måste duscha bara för att jag inte annars vaknar innan jag ska träna så tidigt. Det var ett mycket bra pass med fart och fläkt som satte sprätt på dagen. Klockan 11 började jag på Nailstore och jag fick börja med att göra en vanlig manikyr på Donna som precis tagit bort sin nagelförlängning. Det blev fräsch och hon va nöjd. Nu får dom växa på sig lite innan nästa geleförlängning.
Dagen övrigt blev att Cerina fick öva på mig. Vi tog bort mina rosa tippar och hon började sätta nya naturella cut outs ist.
Lite dekoration och sedan va min vänstra hand färdig innan jag slutade.
Spenderade eftermiddagen i garaget med Anders och sedan en runda på Ica Maxi för lite mat.

Onsdag:
Möte med Samanda 10.00 på Nailstore, har ordnat så jag får rehaben på samma ställen nu. Mkt skönt. Fasta tider i veckan, nu kan jag planera träning osv. Kl 11.30 tog Donna saxen i handen och klippte till mig en bit, mkt nöjd med resultatet och att hon va så söt som tog sig tid att toppa det slitna.
Gjorde kväll på salongen ganska tidigt och passade på att åka och simma med Anders. På kvällen började vi att se den första av gudfadern filmerna. Oj oj oj vilken bra. Det kommer att bli tvåan så snart helgen är över.

Torsdag:
11.00 Nailstore, möta upp Cerina så hon fick påbörja min högra hand. Därmellan fick jag en kund som knäckt en tumnagel, lite reparation och knep så va det fixat.
Anders, Björn och Malten kom över och fick se salongen jag sitter på.
Drog mig hemöver vid fyra för att hinna åka på spinningpasset vid fem. Nu är det bara chill och lite tankar över vad som ska packas inför morgondagen. Vi åker till Romme imorn och kommer hem på söndag, mysig helg på hotell med brädåkning. Nu ska jag softa, har precis beställt Anders födelsedagspresent.

Hade gött.





Älsklingshoj


sx 125

Idag har vi haft fullt upp. Efter frukost åkte jag till Jet för att tanka och sedan in på apoteket en sväng. Hem för att hämta Anders och sedan en sväng till Hökåsen för att häma upp Peter. Till Erikslund för att gå på biltema. Jag köpte 2 takts olja och en ny soppa dunk + en kanna att hälla i. Peter köpte nya bromsbelägg till sin 450, ja ska också köpa nya när de är dags att byta från isdäcken till dubbfritt. Helt sjukt vad bra det är att biltema har ökat på sitt cross sortiment, de står inte ens biltema på sakerna, vilket är skönt. Näe de hurrar vi för.
Efter de åkte vi hem och lagade vehuggar lunch till oss alla, åt på två röda, packade och så iväg igen. Mot Tillberga det bar, tanka dunken vid billist och sedan iväg till garaget.
Tanka crossen och till våran glädje fick vi låna crossbussen av en snubbe i garaget så vi kunde åka ut och ta en sväng. Vi åkte till Vad gropen. Det har varit så kul att köra idag och kotten går så fint. Startar som inget annat och låter gött. Jag är såld. Två timmars åk och sedan hemöver igen för å släppa av Peter. En fartfylld söndag. Åh vad det ha varit kul.
Jag och Anders va lite mör så vi åkte ner till paganini och käka.
Nu äre slösurfande och slappt kvällen ut. Anders är hos Martn och jag ska bara ta de lugnt.
Btw jag hade så fullt upp idag så ja glömde ta kort. Lägger upp i veckan.

Julafton

Vaknade i morse efter en hel god natts sömn, för en gångs skull.
Idag skulle vi åka till sthlm och titta på crossen vi har ringt på tidigare i veckan.. Full av iver och lycka va jag uppe i tid, och tillsammans åt vi en mysig frukost.
Kl tolv kom Martin med pickisen och hämtade upp oss. Ner på Karlsson å tanka och tömma flaket. Sedan en tur till max för lite mat, enda gången jag ska käka utemat funkade inte drive thru'n. Martin körde så nära det gick automaten för att beställa men tjejen som tar beställningen hörde inte och han skrek så hon skulle höra, ännu en gång ropade hon kör närmare kör närmare. Tillslut gick Anders ur pickisen och till automaten för att säga vad vi ville ha, de kunde ju va bilen som lät mkt. Så han ställde sig med trynet mot automaten och förklarade än en gång. Men åter igen KÖR LÄNGRE FRAM!
OKEJ, Vi va hungriga men inte SÅ hungriga så vi ville slösa halva dagen med huvudet i automaten. Vi hade bråttom och fick åka vidare utan mat. Som tur stannade vi i Hummelsta och köpte varsin macka.
Till sthlm det bar och i Vällingby, stod den blanka, fina och älskade crossen. Å vet ni? ...Den fick följa med oss hem.
Nu står den i garaget och jag är typ världens lyckligaste tjej just nu. Jag är så glad över att drömmen slagit in
Tack Martin som va så snäll och körde pickisen hela dagen och tack älskling som kunnat hjälpa mig med att förverkliga min dröm.

Ska åka bums till garaget och pillra med den imorn och knäppa kort som ja kan lägga upp.
Nu badar älskling och jag lägger in musik i min ipod. Film kl nio.
Trevlig kväll alla.


Fredags notis.

Ny design på naglarna, blir inge bra kort, ska se om ja får till de senare.
Middag hos Moa och Joel ikväll.
Annars lugna puckar.

Nailstore.

Tjingeling.
Uppe i tid i morse, trött trött. Ikväll ska jag sova i tid.
Ringde och avbokade rummen i Borlänge idag, vi ska ta hotell myset nästa helg eftersom vi ska åka och titta på kotten i helgen. Men det va inga problems att få ett dubbelrum till nästa helg. Då blir det åka av i Romme.
Varit på hemdal idag och avslutat kontakten med Lena, nu blir de bara sjg och doktorn, bra.
13.00 hade jag en kund på nailstore Malin, en jättesöt tjej. Jag gjorde fransk refill och använde glimmerizen. Hon blev jättenöjd och det är väl ändå huvudsaken?!?
Hemma efter fyra och maten va färdig, coolt. Anders hade gjort en jättegod köttfärssås.
Nu degar jag bara och ska strax hoppa in i duschen. Köpte register till våra pärmar idag, så ja måste sätta mig en stund ikväll och stoppa in allt viktigt.
Puss hej

Ordinary.

Idag har jag varit på Hemdal och fått en medicin som är förebyggande så att jag inte ska få UVI igen. Äntligen.
Dagen övrigt har varit lugn, jag har städat upp lägenheten lite och sen varit ute med Anders och joggat på Bjurhovda. Det va jättekul, men jag har lite att stöka med nere på gymet så att axeln blir bra och hänger med som den ska. Jag fick lite ont, men kan också bero på att jag tränat så mkt nu och att jag igår va hos Inger och blev lite mörbulltad.
Ikväll har vi tvättstugan så de finns att göra. Nu ska vi luta i kull oss i soffan och titta på smokey and the bandits ;D
Ikväll börjar den arga snickaren i kanal 5 kl 20.00 hoppas det är kul.
Har kollat lite på Ikeas hemsida idag och har hittat ett bord som kan bli lösningen till naglarna. :)


Mkt att göra.

Tihii, igår va jag en sväng med Anders till karlströms i sala för att prova hjälmar. Det slutade med att jag kom hem med
ett helt cross ställ. Det va 40% på kläderna så jag fick ett fint pris, å kolla, skrikigt och fint som poet vill. Jag är så nöjd.
Prövade akupunktur igår, igen. Suck, men för att sjukgymnasten inte ska stå tomhänt ställer jag upp på fem försök.
När jag kom hem blev det ett långt bad och ett nytt program med top models. Jag vet inte varför, men just uppdragen när dom ska fotas är värda att titta på.

Idag har de varit rätt mycket att stå i. Klockan ringde 07,00 spinning nere på friskis vid nio och sen en styrketräningsrunda på gymet. Fort hem, laga lunch och göra sig i ordning, möta upp Cerina för att ta lugna linjen ner till salongen. Har bokat upp Januari ut med tider och bytt några ord med tjejerna.
Bussen hem för att slänga i sig middag, dock endast lax för ja hann inte koka potatis :D Rätt torrt men gött. Sedan ut till Hallstahammar för att träffa Inger och få TSL massage. Behandlingen gick bra men de va längesen nu så de sitter fast på vänster sida ganska rejält och två kotor har hamnat på sniskan. Har lovat att kolla in om Ikea har nån bra lösning på hur ja ska sitta och jobba bättre hemma så jag slipper bygga på dåligheterna.
Iaf när allt var färdigt och jag var klar hos Inger ringde jag Anders för att kolla hur det hade gått, det hade gått bra. Vet ni, jag ska åka och kolla på en sx125 i sthlm till helgen, yipiiihhe.
Gjorde herrarna lite sällskap i garaget ikväll sedan hem för att lugna ner mig lite. Nu ska jag snart krypa till sängs.
Ha de gott.



No fear


Helgmys.

I Lördags va jag, Anders, Martin och Emil på bio, yes man. Sjukt kul film. Ja skrattade nästan hela tiden, så nu måste vi köpa hem den. Efteråt gick vi på Amore och åt en pizza, jag fick hjälp av Emil att äta upp den, rejält.
Grabbarna va i öltagen så efter maten bar det av till pubben med Martins tjejkompis och pojkvänn i släptåget.
Vi va på nått ställe jag aldrig tidigare vetat fanns och det va rätt mysigt. De dracks öl och snackades skit, fast inte för min del eftersom jag inte dricker. Vid elva snåret började ja rycka i Anders arm och va lite less, så vi åkte hem vid tolvtiden.  Är verkligen inget fan av att gå ut sådär men man får släppa till lite nångång ibland för allas skull. Iaf en jättemysig kväll med gott sällskap och rolig film, bra lördagsmys.
Ja igår morse låg vi länge i sängen och drog oss, de va kanon. Lite frukost och hejdå till Anders som åkte till Tillberga för å tillbringa söndagen med Martin, Emil och Joel i garaget. De är bra att dom har varandra.
Själv va jag helt utan ideér och hade jättetråkigt i typ en kvart tills ja kom på att de måste röjas, Soffan va i behov av total extreme makeover damsugning. Iaf städade ja hela lägenheten och torkade golv. Lite slösurfande vi datorn och handling på ica Maxi. Jag åkte å hyrde gladiator till oss för den ha inte Anders sett, så vid sjutiden när han kom hem tillbringade vi kvällen till tv mys. Det blev inge gymmande igår för ja hade min vilodag efter veckans träning.
Idag ska jag till sjukgymnasten och sen ner på gymmet.
Ha en bra dag.

Fredag

Igår hade jag en bokad tid på Folksam kl 11 med en handläggare. Han var verkligen mänsklig och jordnära. Han gick noggrant igenom mina försäkringar och jag satt lugnt och stilla i en timme i ren harmoni. När jag gick där ifrån va jag två kilo lättare men med mer kött på benen, förstår inte riktigt hur det går ihop men iaf en lyckad träff. Jag åkte buss ner och hem ifrån stan. Den går ju fasiken utanför dörren. Det blev en harmonisk eftermiddag med lite matlagning och en promenad med Anders till ica Maxi efter middagen.
Renbäddning av sängen också, man sover ju så grymt gott natten ut.
Dagen idag blev morgon mys i sängen till Tv4 godmorgon program och lite slösurfande vid datorn, riktigt mysigt.
Sen till allvaret, kall dusch och klibbig gröt. Nej den va varm och gröten super, men besöket på Samanda nere på stan va inte så jättekul. Gladare va jag på eftermiddagen när jag åkte bussen hem och fick se att älsklingen va hemma. Jag lagade mat och kollade på topmodel så de va riktigt skönt.
Vi fick hem ögonstenen från lackningen idag, den blev så fin. Så nu skiner s60in nere på parkeringen igen. Inga repor och inger smuts. Dom hade tom tvättat den invändigt. Rejäla karlar.
Martin kom över på besök och sen for vi en sväng till Tillberga. Nu spenderar han fredagskvällen åt att trycka fläskfilé i gommen och festa loss hos Moa och Joel.
Här hemma har det bara varit mys, lång dusch och sen gjorde Anders ansiktsmask på mig, ska lägga upp foto. Sen va de lackning av tånaglar och inpackningar. Lagomt möra la vi oss i soffan å glodde på Ultimate X dvdn.
Nu fördriver jag bara tid fram tills the Hulk, tror Martin kommer över och ser den med oss.
Ha de fint i helgen folks.


Bussidioti

Uppe före sju, skulle komma i tid till samanda och ville vara säker på att ja skulle hinna med bussen. Just ja, jag köpte ett busskort igår, våran bil är på omlackering pga vandalisering för några veckor sedan, undrar om folk inte har nått bättre för sig. Iaf tänkte jag börja åka lite buss när ja ska på salongen å har ärenden på stan. + i kanten, ja blir lite miljövänligare.
Nåja, jag kom ut kl nio för att åka ner på stan, bussen skulle komma tio över och jag väntade till halv. Då kände jag inte längre mina fötter och gick in för att ringa och säga att jag inte kommer iväg idag. Tanten va inte något som helst förstående utan ville minsann lära mig ett och annat och vad det gällde med att åka buss. Tror hon fått lite för lite killikill det närmaste seklet. Nu är mötet ombokat efter konstens alla om och men till fredag 14.15 hoppas bussen är i tid då. Bra bortskämd man blir av att alltid ha bilen till hands.
Nu sitter jag och väntar på att syrran ska komma förbi så ska ja åka till henne å fika. Annars ser dagen lugn ut. Blev lite sovet inatt så jag skulle behöva gå och lägga mig i tid. Vi stog i duschen inatt till ettsnåret å de tackar man inte nej till.
Ha en trevlig dag folk.






Rutiner

Sitter å tar igen mig lite. Har tvättstugan ikväll, it sucks. Ett jättelass kan ja lova er. Jag älskar å bädda rent i sängen, de ska jämt va fräscht. Plåstret på såret är all tvätt som blir. :D Men nu är nästan allt färdigt, jag har sprungit som en tetting och ska ner om 35 minuter igen för att hänga det sista, sen får de torka till 22.00 Då får karln min gå ner och hämta allt, moahahaha.
Haft en skön dag, tretimmars på gymmet ink solning. Sedan matlagning och handling. Lite gos i soffan också.
Vart å handlat hem massa göttans frukt till min juicer. Det går att göra så innihelvetes goa juicer med den. Brämhults som jag älskat kan slänga sig i väggen. Dom får vara backup om ja ska åka buss eller nått.
Iaf så är råsaftscentrifugen som ja fått av Anders min nya älskling. Man kan slänga i va fasikens som helst å de blir juice.
Jag gör alla möjliga godsaker nu. Finns även de som inte är allt för goda med morötter å selleri men fint för kroppen.
Fan vilket tjat om juice.
Lägger upp några bilder på mina köksälsklingar så ni får se.


The knifes


Supercool


Barbatoast,inget bröd utan dej.


Här är min nya ögonsten, The juicer.

Porr

Mitt senaste inköp, från lowlife ;D



Gäster

Vaknade av klockan 8.30. Njöt av frukosten till resten av Troja som ja somnade till igår, bra film.
En tripp till sjukgymnasten å sen ica. Letade överallt i affärn efter saft. Jag dricker ju själv inte sånt å vet därför inte var dess avdelning ligger. Finaly, blandsaft å bullar till mina väntade gäster.
Min samtalsteurapeut och TSL massör Inger med sin dotter Moa kom över för att plocka bort sina gelénaglar. Det va några dagar före nyår jag gjorde henne festfin inför en nyårskryssning. Hon blev jättefin och som tur väldigt nöjd, men ska nu börja jobba på onsdag och kan inte jobba med material på naglarna eftersom hon trycker och masserar så mycket. Nån timmes slipande och oljande gjorde henne fin. Det var superhärligt att hon hälsade på igen, en underbar människa.Nu ska det förberedas middag och sedan iväg till hallen och simma med älsklingen.
Ha en fortsatt trevlig dag.



Rockklassiker 106.7

Vi har fått en ny radiokanal, 106.7 rockklassiker. Typ nästan lika bra som radio guld vi har hemma i norrland, fett bra.
Den kom å körde totallt över en 2009-pop-bajs kanal. Så nu dunkas den i vår s60 och hemma på webradion, mer ljus i själen.
Blev dåligt med bilder igår, jag tog med kameran men förvarade den fint i bilen.
Aja, de kommer fler tåg.
Dagen har för övrigt sett normal ut. En tretimmars sväng på gymmet, uppröjning av lägenheten efter gårdagens fasoner ink golvtorkning. En grym sak att notera är att minskningen på mina mediciner funkar fint och att jag inte haft ohyggligt ont veckorna som varit. Nu är jag slut och faktiskt öm i kroppen så det blir till å njutas i soffan med lite godis som jag kors i taket vart å handlat med Anders, måste variera frukten ibland.



Så här bra kan parkeringen i punkt se ut en helt vanlig dag i Västerås.


Lördagsmys

Gokväll..
Vaknade 06.00, gröt,svart te färdigt kvart över för att njutas. Dusch och på med understället, lite fix kring brädorna och sen bar de iväg. 07.30 hämtat peter och lassat in brädorna, och på väg vi var.
Anders lille hade inte kunnat sove på hela natten, orolig för nått för de har pågått ett tag med sömnproblems, iaf så skulle ja köra eftersom ja va pigg och OK.
Efter 40 minuter somnade ja nästan vid ratten och eftersom peter som satt breve mig sov å anders med va de lika bra å stanna. Tydligen va ja med sjukt trött, somnade sent igår.
Anders hade morskat på sig å tog över komandot vid ratten. Ja sov i baksätet i fem minuter sen gick de inge mer. Längtade så efter att åka. Efter en timme till va vi framme vid paradiset. Mulet väder med lite fin snö och -4 grader, skiiiit fint. Proppat med snö överallt å kanonföre för brädorna. Upp för backarna och ner lika fort. Shiiieeeses så kul vi haft de idag. Vi hade tom med de optimala, riktig varm choklad och skogaholmslimpa och falukorvsskivor ;D
Vi åkte från 09.30 till 15.00 stup i ett. Anders åkte lite park med peter, en helt ny som öppnat nu bara på slutet. Så nästa gång ska ja med pröva boxarna.
Guldkläder som görs nu för tin, frös ingenting alls idag. ;)

Kanoners dag.
Nu sliten, nyduschad och mysig, sängen väntar.
 


Romme nästa.

Tjena.
Haft en lagomt skön fredag. Vaknade tidigt som vanligt å ville inte väcka älsklingen så ja käka frukost å stack till gymmet. Sedan har vi däckat om bilen lite och vare å handlat runt halva Erikslund. Nyss äte en god lax och sitter nu framför datorn och pustar ut. Lite stressigt på eftermiddagen men nu är allt lugnt och jag har en stund för mig själv här hemma, då Anders stuckit till Peter för att packa brädan hanses.
Imorn ska Jag, Anders,Peter och Jim till Romme och åka bräda, ska bli så kul. Vi har åkt nästan varje helg sedan slutet på november. Tänkte lägga upp lite bilder på brädorna å så.



Poet today, Nikita hoodie and carhartt baggy jeans.



Poets look i backen.
Bräda: Santa Cruz, Muse
Bindningar: Burton,Custom clear
Boots: Burton,Casa
Jacka: Burton Poacher,White faded pinstripe
Byxor: Volcom, Rare



Våra älsklingar


Anders åker med Burton Bullet bräda och Burton Custom Detox.



Blir nog lite roligare bilder imorn om ja kommer ihåg kameran. Nu ska jag duscha och vänta in Anders, vi ska kika en film vi hyrt. 88minutes, hoppas den är bra.
Hare.

Nail art.

Lovat att lägga upp lite bilder på naglarna jag gör under tiden jag går kursen.


Nyårsnaglarna.



Naglar gjorda på Cecilia som reste till Tailand dagen efter.





Vanlig naturell manikyr avslutad med guldlack och strass.





Juletid.

Julafton,
firades i Antjärn hemma hos mamma och pappa.


Papi och Anders före julmaten.



Någon som är trött efter all mat.



Christmas träd.
Juldagen.
Började vi att fira hos Tiina och Benny med familj. Andreas, Jonas, Petra och Dogge Doggelitoo va där.
Vi åt Jul lunch och myste. Kl 12 va det dags att ge sig av mot Dalarna, där vi avslutade juldagen i Bondearvet hos Anders kusiner och mormor.



Två stolta underbara föräldrar.



En söt Andreas.



Goa faster med farmors älskling.



Bröderna Källström



Tre män och en baby.

Gott nytt år

1 Januari 2009.
Gårdagens firande firades inte fullt ut med så mkt ståhej.
Efter en mysig frukost brändes det däck ner till solariet för att göra sig lite nyårsfin.
Martin kikade in på kaffe och var som alla andra jordens människor stressad av vad nyårskvällen hade att ge.
Jag och gubben hade tidigt pratat om ett lugn med god mat massa mys. Vi hade inte planerat kvällen upp till öronen, vilket va grymt skönt.
I-alla-fulla-fall tog vi en promenix till IKEA för att handla in lite ljus, det va stängt när vi kom dit. Tur att maxi alltid har öppet.
När vi kom hem blev de dusch och dags för att tjusa till sig lite. Anders var kanonsnygg ;D
Jag hittade på en gammal bodywork skiva på datorn som vi skakade loss till. Den goda egenskapen att vara sambos med varandra är att Anders och jag fuldansar som inga andra, vi öste fett. :D
Under tiden hjälptes vi åt med middagen som bestod av klyftpotatis,ugnstekta paprikor med fetaost och helstekt fylld fläskfilé´,Jättegott.
Peter ringde innan vi skulle käka och bjöd oss på fest. Eftersom vi inte hade planerat annat än att skåla in tolvslaget på Skiljebo, kunde vi gott åka dit och hålla låda.
Vi åt en jättegod dessert, vanilj-pannacotta med blåbär och hallon och Anders fick sällskap av Jack-och-Daniels till bords.
Kvällen fram tills elva firades på fest hos Peter och Lisa,vilket va jättemysigt.
När vi kom hem la vi oss i skumbad och myste. Tolvslages firades ute i parken med skumpa i glasen.
Jättelyckad nyårsafton.








RSS 2.0