Be-bop-a-lula hela jävla dan och crossen är nu fett färdig. Fransson hänger på!

Guten..
Suttit och grubblat över vad 2009 har bjudit på..  2007-2008 var ett riktigt surhåls år. Då va jag sjuk och allt elände som kunde suga sig fast i min själ gjorde det också. Men jag får alltså inte glömma att det även va då jag träffade mannen i mitt liv och flyttade ifrån skiten ner till det gröna och min käresta. Men åter till -09, vi som lovade varandra under ed vid tolvslaget -08 att året skulle och kunde bara bli till det bättre. Ja nu har ja tänkt igenom och kommit fram till att det är ruskigt många bra saker som jag ska vara så stolt över...

  • Inger fick mig frisk. Vi jobbade benhårt medans jag i landstingets sjukvård ansågs som ett hopplöst avklarat fall. Från långtids sjukskriven till en trogen motocrossförare.
  • Vi flyttade ut ifrån ettan på Skiljebo och in i en tvåa på Norra Haga.
  • Crossåkning blev vår vardag.
  • Min första tävling, genom stockholmscrossen, avklarad.
  • Jag bytte upp mig från tvåtakt till fyrtakt.
  • Blivit diplomerad nagelteknolog.
  • Startat ett eget företag. Med coachning från Samanda, Inger och även de närmaste blev det verkligt.
  • En skåneresa för inköp av ny hoj.
  • Jag har kört min första GGN tävling och sett Visby fladdra.
  • Vi förlovade oss på första advent. Egen designade ringar.
  • Ett tillskott i familjen, Fransson Kvarn vår underbara bulldog. Han ger oss kärlek i överflöd.

Peppning i detta inlägg.

Be-bop-a-lula alla läsare..


Kan du inte byta ut ditt namn så byt planet!! Å frans har rivit granen!!

Okej. En dålig bloggare som bloggar på tok för lite, Japp...

Mkt har hänt sista månaden och ni har inte hunnit få någon inblick i hur det var på tävlingen på Gute. Här kommer lite snask...Okej, Gotland Grand National är nu avklarat för året 2009. Vi har redan bestämt oss för att åka nästa år igen och då kommer man att kunna fokusera mer på körningen. Denna gång va det super många nya intryck och spänningar i hela kroppen inför vad som skulle hända. Ca 40 tjejer av 2500 förare körde i år. Det va den mäktigaste upplevelsen i mitt liv. Kör man cross måste man uppleva detta någon gång. Gör de alla ni som sitter hemma och tvekar. Det spelar ingen roll om man inte kommer runt ett varv ens, de är känslan av att vara där och vara en del av tävlingen som ger en gåshud. Ta tillfället i akt!! Bilder från tävlingen har jag inte hunnit få ännu. Ida va kamera man och har bilderna hemma hos dom. Kanske ni får se längre fram om jag kommer att komma ihåg detta nu.. De tog tre gånger med högtryckstvätten att få cykeln ren. Jag plockade isär hela alltet och gjorde detta grundligt, shit va smuts å lera kryper in överallt. Nu är den nyservad och står och myser i garaget. Jag har tagit de lugnt sedan Gotland pga att vi har problem med fordon att ta oss fram och all stress, magkatarr och tidsbrist, så köra ska jag göra direkt när jobbet lugnat sig. Det har blivit fyspass istället. Men jag drömmer om crossen varje natt och minst en gång om dagen får mina kunder stå ut med mitt babblande. Jag är så taggad. I vårat senaste möte med teamet och VMK kunde jag inte delta och har därför inte fått all information än. Vad jag kan bjuda på är vår hemsida www.mxangels.se där ni kan läsa om oss alla i teamet. Den är under uppbyggnad så va god och ha överseende. Sen har vi tänkt oss fin fina team dressar att chilla omkring i när vi inte sitter på cyklarna. Jag har tagit på mig detta och varit på span efter kläderna och tryckeri. Det är enormt vad det ska krångla. Jag har blivit hänvisad från den ena affären till den andra och ingen ger ett klockrent svar. När veckan lugnat ner sig ska jag ta och ringa en bekant om prisfrågan på tryckeri. Jag saknar alla förare i Teamet och hoppas att vi ses snart...


Här kommer 1% av lite andra saker som hänt sista tiden..

  • Fullbokad på jobbet upp över öronen. Julen är nära och alla vill bli fixade, många roliga beställningar.
  • Frans växer och växer. Han har nu skaffat sig många nya kompisar. Sigge svärd - Moa och Linus bicho frise, alltså två fransmän som hittar på hyss. Dock är Sigge på vippen till könsmogen och vill hela tiden göra bebisar med Frans som inte fattar någonting. Lotta - Jimmy och Idas Amstaff, hon hetsar honom till lek utan vila hela dagen. Mkt trött när kvällen kommer. Honken - Tiina och Bennys Tax-Malamut snubbe som fick fostra honom under veckan ja va upp. Små ska se upp till äldre!! Jeppe - Den gamle farbron mitt i mot vår ingång, Jack Russel. Dom nosar mest på varandra.
  • En tripp till Härnösand, en hel veckas efterlängtad semester. Jag och Frans tog tåget upp. Jättekul att träffa så många snälla människor. Gud så jag längtat.
  • Jag och Anders är nu förlovade. I Lördags åkte jag med förbundna ögon, lite mer än en timmes bilfärd där vi slutligen anlände till ett slott. Ja har inte en blekaste aning om trakterna utanför Köping och visste såklart inte var jag befann mig. Vi hade hamnat på Sundbyholms slott i en vacker svit med alla tillbehör som kunde tänkas sig höra dit. Älskling hade bokat massage en timme var och vi hade spa och mys ute i varm bubbelkopp länge väl. Vi drack gott vin och käkade lyx mat. Allt va så jättemysigt och fint planerat.
  • Vi har gjort jul här hemma. Japp för ca två veckor sedan klädde vi julgranen och allt. En stor fin vit gran med svart och silvrit tingeltangel pryder vårt vardagsrum så fint. Vi tänkte att det va lika bra att slå till med julandet när vi båda inte skulle hinna med det senare. Jag har passat på att baka lussebullar och druckit glögg också. Myyyys! Nu är de så att Anders jobbar numera natt och tar hand om Frasse på dagarna. I morse vaknade han av ett brak och en hund kom flygand strax därpå. Julgranen va riven och pynt överallt. Det måste ha sett så roligt ut. Hmmm...Undrar varför han prövar honom när jag inte är hemma. Just nu snarkar han så gött brevid mig. Granen är iaf åter igen snygg och jag hoppas den nu får vara det ifred.. Ha de gött så länge!!! Hej!

Blandade bilder....



Det finns inte mkt att tillägga. Helgen på Gotland va fullspäckad och sista kvällen, några timmar efter tävlingen va Anders på hugget efter grogg på grogg..



Två tröttisar..



Det är inte lätt att vara bulldog och utan svans..



<3



Frasse, i den något förstora bandanan..



Den kommer snart att sitta som den ska.



Frans hade sånt bestyr på tågresan upp till Härnösand med att bita, klättra och leka i buren att jag knappt kände att han va med mig.




Da Honk and Frans ligger och myser. Honken lärde honom ett och annat denna vecka. Bra att ha en större förebild.



Soffmys när vi kommit tillbaka från det Norra...



Spöket



Jag pimpade upp natten lite inför den hemliga natten :D



Å inte kunde jag se på ett tag heller....



Jag tänkte inte på jobbet en sekund. Å vad underbart vi hade det.



En morgonpromenad efter den rejäla frukost buffén fick avsluta vår weekend.



Nu har vi satt prägel på livet tillsammans...

RSS 2.0