Längtes..

Vackra väder.. Malma ikväll, hojjen glänser...vafan!
SOL

Långhelga.

Cross!!!

I fredags efter salongen blev jag serverad direkt till bords med en jättegod kyckling-vitlöks-färskpasta grej, mmm. Anders du KAN laga mat,det är ett som är säkert. Sedan bara mys och gos till Yesman i soffan och en tidig kvällning i sängs...
I lördags va jag, Anders och Peke + fotografen Lisa (Pekes sambo) i Surahammar och körde, ja åkte två timmar och låg på...fyra delar (uppdelade halvtimmar) vilade inte en enda gång, kondisen är great, de känns så bra. Ny-slätad bana, underbart före, ingen vick, bara chillåkande och snabbare på rakare denna gång. Hoppade en hel del, bara att öva.. Jag älskar suras bana, vi kommer att åka där mycket i sommar. Blev lite slösappande i soffan och mys när vi kommit hem och båda somnade före 22, utmattade av vad dagen gett oss...
Gårdagen pinkades inte illa då vi klev upp 06.30 för att göra oss redo för Skinnskattebergs bana. Ingen av oss hade vare där så det skulle bli extra spännande. Jag, Peke och gubben åkte i lag med en s70 fullastad av div skydd och grejer...
Med en GPS som inte förde oss till målet, lite felkörning och gnällande va vi framme kl 10.00 och fick äntligen se vad vi skulle åka på under dagen. Sand-bana vid vattnet, mumma, de va skönt underlag.. ja åkte på med dom andra med det gick inte lika hårt som dagen innan, musten va lite ur gängorna, men ack så kul ändå.
Jag somnade i bilen på väg hem, Anders tog hemska kort på mig den retstickan. :D

Idag har ja vare hemma och på behandling, tummen upp. Jo har även storstädat balkongen, hur det nu går till och sedan tagit en körare i badrummet på kaklet och sedan en rensning i Klädkammaren. + Handling av mat och jordens kemikalier så ja kunde röja på här hemma. Man får ut mycket av dagen om man kliver upp 05.20 som vi gjorde imorse. Nu har ja nyss mulat i mig vattenmelon, så äckligt gott, ja kan äta en hel minivattenmelon, fast nu ska ja snåla på den i några dagar. Helt röd ända ut i skalet då jag skar igenom den, oj oj vad intressant för er andra, lägg av nu!
Ska hoppa in i duschen och kamma till mig för 19.30 ska vi mumsa mat på bill & bobb nere på stan med tjejerna.

Ha det gött...

Modsen

Nu har jag tittat klart på Modstrilogin av Stefan Jarl. Min favorit proggartist Kenta har huvudrollen med sin bästa vän Stoffe som under inspelningen i film två tar en överdos och avlider. Stefan följer modsens ungdommar under 1966 och ända fram till 90 talet då han gör sin sista film i trion, Det sociala arvet.

En artikel om Kentas bortgång och lite omkring filmen.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article125946.ab

Ja tycker de är synd att filmen inte visas i skolor för de är verkligen en sån som får en att öppna ögonen. Filmen är ocensurerad och visar sthlm stad i dom inte allt för fina delarna. Den andra filmen som gjorts tio år efter den första, då alla modsen håller på att gå under pga missbruket gav mig tårar i stort sett genom hela filmen.





Kenneth Kenta Gustafsson

Klarrt och betarrt!

Japp, nu är allt fixat. Jag och Anders har varit på nya salongen idag och fixat med allt. Jag är jätteglad.
Har fått en jättefin plats och alla mina inköp passar perfekt in på övriga saker i salongen.. Det var så kul att få packa upp och dona med alla saker. Anders skruvade bord och fixade det tyngre jobbet. Nu längtar jag mer än tidigare till 1 Juni.
Annars inte mkt att tillägga idag...eller....Jo! Vi har fått en gaykille på salongen, Darren från England, som är nagelteknolog. Han verkar jätte trevlig. Nu äre ju så att jag inte klarar av att prata med honom eftersom jag har så svårt för att förstå och själv prata engelska. Men det brukar ju som sagt lösa sig med tiden. Coolt med en kille som håller på med det vi brudar gör också. Men ja är nog mest nöjd med min NCC karl, de är manliga doningar de.

Nu ska jag göra kväll och mysa ner mig i sängen. God natt!

Alldagligt på bloggen.

Kvällning och jag är trött, men vila hinner man göra senare...
Surabanan i lördags va torr och fin. Det var verkligen underbart före och fint väder att åka i. En tråkig sak va att Anders bara hann åka ett halvt varv för hans cross nöp i framhjulet så de tog tvärstopp och det blev en tur över styret. Fy vad rädd man blir när man ser någon man älskar göra i lla sig. Jag fick plåstra ihop hanses söndertrasade arm så gott de gick på banan. Det fanns en kille med förbandslåda och vi hade vatten så de gick att göra rent. Tur man har lite kundskaper om såromläggning sedan tidigare. Crossen blev lite vind och kläderna slets sönder, i övrigt mådde han väldigt bra förutom den blödande armen och en blå höft. Jag är glad att jag inte såg när han vurpade utan bara själva såret.
Gubben fick va publik under resten av dagen och vi andra åkte för fulla muggar fram till tre. Det va en hel del olyckor den dagen och jag fick hjälpa en kille som åkte brevid mig och hoppade men landade illa och kraschade rejält, han landade på huvudet och slog några vurpor. Det mest farliga va att cykeln låg kvar nere i hoppet som inte syndes för alla andra som kommer åkandes så ja fick kliva av min och dra undan den tunga saken. Skönt att han inte gjorde sig illa mer än vad som inträffade. En annan liten kille verka ha dragit på en rejäl en vurpa också för hanses cykel fick dom leda ut från banan och stötta han själv på benen därifrån. NOG om olyckor.........
Lördagskvällen avslutades i soffan hemma hos oss med Björn Anders och Jag. Vi åt tacos och hyrde film å käka godis.. Mumma, men ja mådde rikitgt dåligt när ja skulle sova av sockerchocken.
Söndagen va lugn och skön. Vi sov ut och åkte och inhandlade det sista jag behöver inför jobbet. Det blev lite på IKEA och på Nisses. Sedan bar det iväg till Sala för att hämta ett handfat som Anders behövde. Det var en softardag med vackert väder med andra ord.
Igår va jag och simmade på kvällen, så skönt. Va borta några timmar och bastade och pysslade om mig. Det är skönt med mångsidig träning, nu har ja gym, spinning, cross, jogging och badhuset att välja mellan och de är skönt för då kan man cirkulera så man slipper träningsvärk på samma ställen.
Inte mycket att tillägga om dagen som varit, gjorde fina naglar på Mathilda idag, hon blev nöjd och det är som jag brukar säga det viktigaste, men de va verkligen ett shysst tema, blå transparenta tippar och blågrönt glitter. High five!!
Varit på spinning ikvägg och pumpat gärnet. Sedan njutit av House på tvn... VÄNTA! JAg och Anders har ju för i bövlen storstädat idag, de måste jag vara duktig å skriva, team work är det bästa för de går så fort. + att jag slipper göra rent avlopp och sånt hemskt när det passar honom bättre. Hehe...
God natt gott folk..

Fredagsmys.



Nu är man säker ute på banan igen. Nackens ängel. Leat Brace Adventure - bara att försöka vänja sig nu.

Idag följde jag med Paula till Madgic Lines, Oj Oj, hon va så duktig, trodde att hon skulle svimma eller dö, men hon igenomled piercingen och är nu nöjd med resultatet. Själv fick Lex sig några sparkar och jag en sönderklämd hand men de bjuder ja på. Du är så roligt Paula.
Annars har ja å Anders uträttat en massa ärenden på eftermiddagen och petat på hojarna så dom är färdiga tills imorn. Jag har bytt olja nu så de är klart. Anders två kusiner från Avesta och mormor va här och fikade en sväng också, vi fick så fina rosor som står i köket, tack tack!

De gick bra som bara den att åka på malma igår kväll. Kanske ska vi tjejer få en egen tränare, hoppas hoppas! När v tvättat klart och lastat av hemma så låg en igelkott ute i gräset och kom inte igenom ett staket. Då lyfte ja upp den med ett par handskar, den va så otroligt söt. En bild på den gulliga kotten kommer imorn. Så ja å Cecilia räddade den lille taggen och placerade den längre bort i ett dike med massa gräs. Dagens goda!

Nu ska ja sova och ladda batterier inför morgonens dag på Surabanan. Natti!


Greataste

Grr, detta vill ja ha, från one industries.






Glada tag idag, känner mig pigg å allert! Må förkylningen vara borta för alltid. Mera juice, juice juice..

Sjukstugan.

Snorig näsa och trötta fötter...men ändå kommer en frisk fläkt av lite uppdatering på bloggen, jarraaa!
Medans dagen har varit hyffsat torrbollig och ja bara vilat, passade ja på att skicka efter lite saker.. Kommer här!



Klocka från Nixon.



Klänning från Nikita



Bälte från Lowlife

Till Anders!




2 st Metalmulisha tees.





Sjukling - de har slagit till även hos Poet!

Japp, nu börjar det slå ut det som smygit sig på sakta men säkert. Poets hals, klias, kittlas, bränner och svider. Näsan rinner och ögonen och kroppen strejkar. Bara att gardera sig med grön te och frukt.
Idag på salongen fick vi göra nailart hela dagen. Sara visade mkt nytt och inspirerade mig och Ritta. Vi gjorde många fina saker men kom fram till slutet att ta bort min nagelförlängning. Mina naglar behöver verkligen VILA. Det var ca 7 månader sedan jag va utan någonting på händerna. Och ja, naglarna mådde inte sådär jättebra så n blir de till å lufta. Vi gjorde en manikyr och jag la på ett fint rosa lack sedan.  Det känns överigt ovanligt bra. Nu har jag bokat in en tid med chefen den 27 så hon får göra ny nagelförlängning på mig då. De blir perfekt till starten på mitt nya jobb. Ska klura ut nått coolt nu under tiden.
Övrigt, Matilda gjorde en jättefin friss på mig igår som gick hem hos Anders, de va så fint. Här kommer en bild.


Imorn blir jag ledig från salongen och ska kurera mig hela dagen. Har möte med Kjell revisor 15.30 så de måste jag kirra. Sista papperen inför start.
Igår va vi iväg till Sala och köpte skrapringar, packningssats och olja till mina gafflar. De är bra man ser över sakerna så de inte slutar med ras. Har hittat ett par nya kläder ja ska köpa från thor; Bild.



Jag tycker dom är rätt fula på bilden men i verklighet är dom fett grymma. Ush, ja å gubben gick igenom halva Karlströms igår i klädsortimentet. De  finns mest utbud av FOX kläder. Fox är ett märke varken jag och han kan med. De känns B trotts sitt dyra pris och väldigt fjortis stuk. Så inga fox cross-kläder här inte (inte heller vanliga). Deras handskar och stövlar är de inge fel på. Dom håller kvalliten bra. Men dom får rusta upp sig lite på kläderna om ja ska till å köpa. Nog om de nu.
Ska kila ner på ica och ladda upp med frukt till min juicer. Det laddas inför torsdag på Malma.
Hej svejs.

Helgmys.




I fredags var vi bjudna på middag hemma hos Paula och hennes familj, det va jättetrevligt. Vi käka tacos och surrade en massa. Anders blev kär i deras hund Loffe och hade kunnat adopterat hem honom. Det var full fart på Arven och Athena som gjorde naglar på varandra och hade fullt ös med att prata i munnen på varandra. Vi åkte hem efter tio någon gång. Mätta, trötta och glada efter en trevlig kväll.Tack så mkt.
Vi kom i säng ganska sent eftersom vi hade tvättstugan kvar full i kläder och crosstillbehör som skulle göras klart inför morgondagen. Det skulle bli crossåkning hela dagen i Surahammar.
Kl 7 på lördagen klev jag upp för att käka frukost, då hade man inte sovit många timmar och de va viktigt att vi spikade halv nio tiden i garaget för att vara klara inför resan. Japp, när man sovit lite och kliver upp av alarm är man inte gladast i nattmössan och de va stressigt på morgonen för tiden rann iväg. Japp, sådär halv nio skulle vi åka och var tio min sen till garaget. Då ringer vi Martin som vi skulle åka med och som också kör cross. Ja ska sova ett tag till och kommer efter 10!! JAPP! så glad vi blev. Jag hade kunnat klubba honom om han varit i närheten. Efter många omständigheter va vi framme kl 12.15 i Sura och kunde börja åka. Tur att banan va öppen till kl 16 och inte till 14 för då hade vi inte hunnit åka mkt. Banan va uppdelad varje ½timme i cc klasser så de går bort ganska mkt tid när de är så. Men som tur va hade vi jättekul och det var en skön bana. Smetigt underlag och blött som tusan på sina ställen.
När vi var tillbaka i Väsrerås var det dags att tvätta crossarna och ta reda på allt de skitiga. Vid fem var vi klara.
Sedan bar det av en kort sväng till lägenheten för att packas och sedan till Köping. Anders skulle vara hundvakt åt hanses pappas hund så jag följde med. Vi hade en grymt skön kväll. Blev pizza, bastu, inpackningar och tvsoffan. Jättemysigt avslut på dagen.







En trevlarns dag.





Hej, igår la Ullis i lite nya slingor på mig, blev riktigt sommar-fräscht. Idag tog hon saxen och trollade bort de nötta topparna så nu är de lent igen. De ser mkt friskare ut att kapa bort lite om man vill ha ett långt och fint hår. Jag ska spara ett bra tag till tror ja.Mina två kunder dök inte upp efter avtalad tid idag, så de fanns dötid över, jag fixade mina egna naglar och bytte ut de mot helt annat än vad jag bruka ha, fransk med snäckskal. Det är iaf ett somrigt tema.
Nu ikväll har vi åkt cross på malma mellan 17-21, så ja va full i lera och tovor i tofsen som dinglar så fint bakom hjälmen, de blev en rejäl inpackning och go-dusch nyss kan ja meddela. Det gick bra att träna ikväll. Anders körde ny Kawwan och va så nöjd så nöjd. Vi bytte växelspak på min crolle igår och dom 7 första varven i eftermiddag växlade ja som ett sär, de gick verkligen inte lika fort som ja ville åka och ja kände mig som en klump-fot, men som tur va kunde ja åka av och låna nyckel av Micke och Anders hjälpte mig att justera upp den några knäpp, och sen vill jag lova att det gick undan. Konditionen är det verkligen inget fel på, jag är glad att jag håller igång för de är så mycket roligare att åka när man inte tror man ska kvävas på bara det första varvet. Jag höll ganska fullt på slutet och gav mig inte förens strax före nio snåret. Nu är ja helt utmattad och ska ta och hoppa i säng. Imorn är de middag hos Paulunus med små flickorna. Nighty night.

Älskvärt



Jag och min älskling på banan. Fotograf på malma som tagit dom.

Imorn ska jag ut och fix trixa lite med min cross, ska sätta på den nya växelspaken jag fått av Anders och han ska hjälpa mig att rengöra skrapringarna på framgaffeln.

Bra-saker



Gladfia tittar på läckert ögongodis ;
  •  
          -Lack med smal pensel för nailart 100:-
  • - Plugg med sten 150:-
  • -Bakmaskin 5995:-

Tisdag

De två sista bilderna på köket som jag inte kunde ta igår. Rörkillen va här igårkväll och hälpte oss att dra om avloppet och sätta diskmaskinen på plats. Nu är de guld att laga mat i köket igen.






Dagen har i övrigt varit som vanligt. Dvs nagelförlängningar på nailstore. Tänk, nu börjar jag snart på det nya stället, helt otroligt vad tiden går fort. Sover lite dåligt nu på nätterna för ja oroar mig för att de inte ska dyka upp några kunder i början. Puhh man är nojig. Har delat ut flygblad med bra öppningserbjudanden och vicitkort på stan för fullt. 20% på valfri behandling första och andra veckan.
På fredag ska vi till Paula och käka tacos med hennes man och barn. Dom två bustjejerna Arvin och Athena. Det kommer att gå i 200km/h med andra ord, så spännande det ska bli, hehe.
Nu ska jag ta å försöka leta på våran borttappade källarnyckel så att jag kan bära ner lite skrot.



Så här bor vi.




Hall, sett från ytterdörren, stor och djup, klädhängare bakom mig.



Hall igen, dörr brevid mig in till kök, klädkammare, toadörr och öppning till sovrum.



Sovrummet när man kommer in från hallen. Anders sida med hans bräda vid sig.



Min hörna med brädan och våran fotovägg med fina minnen.



Utgång till hall



Det var kväll när jag fotade, därav persiennerna och sängen.



Badrummet



Ehh ett tidningsställ fullproppat med crosstidningar. Vill påpeka att jag inte va med på detta utan min kära sambo tkr om att vara här inne 2 timmar åt gången.



Köket sett från sovrummet



Den här kvällen höll vi på att koppla in diskmaskinen, bara krångel, så halva köket är kaos, får se hela när det är färdigt.




Bra förvaring i köket.




Vardagsrummet



Anders hörna



Mysig soffgrupp



Öppning ut mot hallen



Någon gång i framtiden ska det hänga en fin tv på väggen, så vi sparar den clean så länge.



En liten bild på balkongen. Den kommer ni få se mer av senare då blommor och div saker tillkommer i slutet av månaden. Anders ska längre fram bygga trätrall över hela golvet.


Det var smakprovet på vårt krypin, kom och hälsa på.

Crossåkning i Strängnäs Lördag 2/4

Igår hade vi en jättemysig heldag i Strängnäs på crossbanan. Anders åkte inget för han har början till ett ryggskott, så han blev meck, vattenkille, fotograf och service-man åt oss alla.




Jag och Peke Damm åkte s70 med släp till banan.



Mickes ägg-crossbuss som han och Anders åkte i.



Gör oss i ordning för träning






Ute och prövar banan, helt nytt för mig som aldrig varit där.






Snustorr bana, hård som sten, skulle man rammla så slår man sig illa, som att landa på asfalt.






Rejäl hoppbana, dubblar och plattåer överallt.






Här har vi gänget, Peter, Anders och Micke.











Det var en sjukt svårkörd bana, mkt djupa och hårda spår i kurvorna som gjorde det svårt att ta sig fram fort.
Jag var så trött på vägen hem och kände mig mer slutkörd än jag brukar efter en dag på malma. Somnade tre gr i Peters bil. 
Senare på kvällen blev det grillning, Micke, Emil, Crille, Jonas och hans tjej, Björn, Anders och jag högg in på köttskivorna med tillbehör utanför vår byggnad, en mysig gillplats. Vi åt och snackade skit och satt ute tills de blev svart, då fortsatte vi kvällen i lägenheten uppe hos oss. Anders somnade ifrån gästerna vi elva så jag fick hålla låda själv tills klockan va strax efter ett någon gång, då somnade jag med. En trevlig lördag med mycket träning.

Smått och gott.

Lite bilder av inflyttningsfesten 25/4, man ser verkligen när ja va i nyktert tillstånd för då blev det vanliga kort, sedan gick det bara utför.



Peter och Lisa



Lisa och hennes storasyster Frida.



Emil, Micke, Frida och Lisa



Emil, Micke



Fotat av mig själv, här skulle jag inte ens ha fått tagit hand om kameran.





Mhhh JA, här är då de sista bilderna av kvällen. Om någon undrar så missade jag att fota övriga 15 gäster som kom under kvällen och det kan då ha varit lika bra eftersom kvalliteten inte blev bättre när alkoholen tog ut sitt rätta jag. Men en mycket trevlig kväll med glada gäster och fina inflyttningspresenter. Vi fick bla en köttätande växt av micke och fredrik som jag har stor respekt för, den är verkligen läskig. Så jag har satt den bakm gardinen i köket. Men cool sak iaf.

RSS 2.0