Världen behöver färre meskokare och mer Dr House..

Japp...tiden rinner iväg. Det har varit dåligt med uppdateringar på bloggen. Det är mkt tid som går till jobb och utöver de, serva hojar och vardagens alla normala saker. Därav lite tid till bloggen. Men sedan mitt förra inlägg har det åkts en hel del cross. Förra söndagen va jag och en tjej i teamet, Anna iväg och körde cross. Vi skulle först till Sala men de va stängt när vi kom dit, så vi ändrade riktning till Enköping och dagen blev KANON. Jag fick mkt fina tips av Anna och tränade mkt på att stå helt genom kurvorna. Vi lekte lite omkörnings övningar på banan och tränade starter i slutet av dagen. Oj vilken dag, tack så mkt. Du är jätterolig att åka med.
Moster och PO va ner en natt förra veckan. Jättekul. Vi lunchade och tog med dom till Malmabanan så dom kunde kika på oss och fota lite. Dom stortrivdes. Jag va så taggad över att få träffa tränaren och öva på roliga saker, men dagen slutade med ambulans för en av MxAngels tjejerna. Anna fick hjärnskakning redan innan alla kommit igång och vi splittrades väl mer eller mindre alla som va där i teamet. Tränaren stod mest och kliade sig i huvudet och va förvirrad. Men vi fick ett väldigt bra häfte utav honom att läsa på. Mkt bra tips och sporr.  Det gjorde inte så mycket att de blev lite huller och buller den kvällen med åkningen, för de kändes bättre när vi fått veta att de gick bra för Anna och sedan dagen efter att hon va på fötter igen.. Iaf åkte jag med grabbarna resten av tiden, men dom är på tok för snabba för att ja ska hänga på så det blev inte så mkt tjejträning den dagen utan mest singelåkning.

I torsdags va vi alla på banan igen, utom Anna som va där och fotade. Dock ingen tränare denna gång, SYND! Nu dröjer det några veckor innan nästa gång för dom går på semester. Attans! Jag mådde inte så bra redan på dagen när ja jobbade så ute på banan va jag ganska loj och seg. Anders peppade mig så gott det gick, men ja va mest i en bubbla. Stressad och orolig inombords. Jag tränade mkt på hopp och fifflade med växelspaken så ja kunde växla bättre när jag står och åker. Tunga fötter hem och sedan i säng. Det känns skönt att veta att man får ha dagar på banan som inte är kanon. Peter och Anders har haft en hel del knas när jag varit med dom och kört och det är helt okej.

Fredagen kom och Anders började påminna mig om KM på skinnskatteberg som vi skulle åka på söndag. YEahh, de hade jag helt GLÖMT. Åter har jag försökt koncentrera mig på en sak i taget för stressen och magen och därav förträngt att det snart va dags. Det va ju därför träningen i veckan va så viktig. Jag skulle träna starter med tjejerna och kurvor. Ajajaj, inte bra. Ja slutade 18 på salongen på fredagkvällen och insåg att det fanns en hel del på hojarna att förbereda och trixa med. Plus att vi måste åka någonstans och försöka träna start. När jag kommit hem va gubben lika trött och förvirrad som jag. Efter vi suttit ner en stund och pratat igenom, kom vi fram till att det va lika bra att hoppa KM-et på Söndagen och försöka sova och vila upp sig under helgen. Där släppte 7kg från min rygg och 18kg under Anders armar.
Micke ringde vid åtta och frågade om vi skulle ner på cityfesten nått. Det var inte vad vi tänkt oss, men det hela slutade med en dusch och sedan till Tillberga för att plocka upp honom. Grabbarna drack öl och jag hade bestämt mig för att köra och ta de lugnt. Men efter ett tag kände jag också att de va dags för avslappning och tog några groggar och snackade skit. Vi satt på balkongen och myste till kl närmade sig tolv. Då blev det taxi ner till stan. Jag red på mitt glada humör hela kvällen och höll ögonen på dom något packade Micke och Anders. Vi hade verkligen skitkul och kom hem toksent. Dagen därpå, Lördag, bar det iväg till Sthlm. Grönan nästa! Ja nu backar vi bandet lite....när vi satt och pratade om hur vi skulle göra med tävlingen och vi kommit fram till en lugn och skön helg bestämnde vi oss för att göra nått utöver den vanliga crosshelgen som alltid blir (vilket är de bästa) men en liten paus nu och därför skulle vi inta grönalund på lördagen. Klockan ringde 9.00 Anders va fortfarande full när han vaknade och jag tänkte det här går aldrig, nu är hela dagen körd. Något besviken och ledsen duschade jag och gjorde mig i ordning. Men han drack energidryck och käka rejält så vi kom iväg med 12 tåget från station och hade en kanondag på grönan. Vi åkte allt som kom oss i  vägen och även den nya insane, och den va verkligen vad den heter. Oj oj.. Sent på kvällen rullade vi in i Västerås med tåget och bestämde oss för en taxi hem. En kort stund vid tvsoffan och sedan en god natts sömn....
Kl 7 på söndagsmorgonen ringde klockan. Dags för motorcross körning. Yeah! Men inte Km utan Norberg med Micke, Freddan, Robban och Kalle. Sjuuuukt kul bana. Jag hoppade en uppförstrappa. Det va sandunderlag som va ganska packad på sina ställen och sköna kurvor. Det kommer att bli fler dagar på Norberg. När vi kom dit kom jag på att mitt kopplingshandtag hade gått paj sist ja vickade på malma i torsdags, så det behövde jag byta innan jag kunde åka. Ja bytte den och tänkte att jag skulle flytta lite på kopplingen så den kom närmre handtaget. Japp, jag drog skruven så fästet till hela kopplingen gick paj. Anders ba - Ja nu kan du inte åka nått idag! Vi har inga grejerså vi kan laga detta här. Så alla klädde på sig och åkte ut på banan. Men som jag är, ger jag aldrig upp lätt. Jag funderade lite och gick och letade i bilen. En kvart senare hade jag fixat kopplingen och kunde klä på mig. Jag gjorde folket mäckta förvånade. Girlpower!!!
De stekte på bra i hettan och det gick åt flera liter vatten. När vi kommit tillbaka till garaget och lastat av åkte vi till hökåsengropen och svalkade oss. Mitt första dopp för i år. Så skönt. Jag hade samlat på mig bra mkt damm och smuts över kropen och en fin tango-rabbatt prydde min överläpp. Vi såg ut som två skitgrisar när vi kom ner till stranden och alla människor låg där och såg fräscha ut. Hehe...

Idag har det varit ganska lugnt på jobbet. Fick göra lite nailart på en kund så jag va helnöjd. Anders kom efter fyra och Moa på salongen klippte honom så fint. Nu är det en päls mindre på hans huvud. Jag slutade sex och vi åkte och badade i Hallsta. Kvällen har jag ensam spenderat i garaget med att tvätta våra luftfilter, tvättat crosskläderna och bytt handtag på hojen. Anders va hemma och gjorde en logga som en kille ska ha på sin bil. Imorn blir det nog Malma. Men killarna har snackat om en annan bana så vi får se hur det blir imorn.

Nu måste ja sova, han snarkar redan där inne...




CrossCrossCross

I veckan gjorde jag klar crossen. Eller de fattas några märken som va restade på lelles, men så gott som är den färdig.
Ska säljas nu. Är ute eftern en 250f av något slag. Tips på någon som säljer en, hör av er.






Köpte en ny hjälm förra veckan också.




Imorn ska vi åka i Sala, ska strax lägga mig på soffan och titta film. Ladda inför morgondagen.
Har varit på Gräsö utanför Öregrund från igår tills idag och firat midsommarafton hos Cerina och Pg. Vi grillade och drack lite drinkar. För övrigt mådde jag bäst vid 13 tiden och fick köra hela vägen tillbaka. Vi har haft en sån mysig dag jag och älsklingen.

KTM godis


En snabb sväng på bloggen. Kort på kotten, nyplastad och lite dekalad. Även nytt sadelöverdrag, Blev mumma. Nu är hon pigg och fräsch. Väntar på lite dekaler till gaffelbenen, framskärmen och lite andra märken som ska pimpa upp den.
Nu måste ja sova..Uppdaterar senare.

Söndagsjolm.

Gick bra att jobba idag. Crossen blev inställd pga vädret så ja missade ingenting, hell yeahh!
Imorn jobbar ja till 18 som vanligt och ska till Inger i Hallsta på behandling vid sju. Så ja får skynda mig hem när ja slutat för att komma i tid. Axeln har krånglat ett tag nu och det är lika bra att ta tag i´t.
Anders gör mig den tjänsten imorn att åka till Sala och köpa en ny hjälm åt mig. Kommer bli mkt mms-ande så ja kan se vad jag vill ha. Jobbar så ja kan inte följa med. Har jag tur så följer mitt nya plastkit till hojen med hem också. Vi ska träna på tisdag och ja måste ha en hjälm innan dess. I värsta fall med plasten får ja fixa framskärmen på nå sätt men den är så mkt lagad och popnitad nu så de är på gränsen att de går. Längtar ruggigt tills tisdag.
Köpte lite krafs från lagehaus till Björn idag. Han fyllde år för typ 100 månader sen men nu är de gjort. Glad blev han också, vi va dit och lånade lite movies ikväll. Har glott på 9 hyrfilmer sedan i fredags. Inte illa va? :D Så nu blev de grannlån av Björn. 4 nya.




Krassel i backen kass.

Nu får ne va nog me nagelprylar på bloggen för ett tag. Thanx!
Poe ha vare å kört i Surahammar en gång sen sist. Har varit hemskheter som spökat så de har varit nästan en veckas uppehåll, iaf 5 dagar på kotten. Magkatarr! Börja fick tokont i magen redan i tisdags på dagen, men tänkte att de inte va nå problems. Sen onsdag efter jobbet börja ja spy å greja. Låg inkapslad i lghten tills igår morse för att friskna till, men icke. Poe fortsatte kräka. In på akuten strax innan åtta för de gick inte att sova den natten. Konstiga knivhugg från mr noone i magen. Iaf blev vi kvar till halv tolv innan dom konstaterat att de är magkatarr, stress. Har varit mkt inför jobbet på nya stället och har fuskat med att äta som jag ska. Fick lite pills och har lovat att vila. Men de är alltid nått som ska fixas. Varit mkt inför studenten och kunderna har varit många, synd att jag fått neka folk också. Ja är tillbaka på träning på tisdag iaf. Great!
Träningen i tisdags va rolig fast att jag hade ont i magen. Va ganska dammtorrt ute på banan. Två av våra team brudar dök också upp. Madde och Anna, det va jättekul. Behöver ju åkare som ja kan försöka hänga på, även om det är lite knixigt. Just de, lite dålig info på bloggen men de har varit som de har varit sista tiden. Vi har fått ett namn nu, Team mxangels. Finns sida ni kan kika på www.mxangels.info.se Jag är superglad över detta. Som jag tjatat här hemma att jag vill åka med andra tjejer och hitta någon som vill samma sak som jag, tävla till slutligen. Även om jag är på efterkälke så har jag nu något att kämpa mig upp för. Lite svårt att åka varje helg med Peter som det verkligen inte går att jämnföra sig med. Han har åkt sedan han va liten och har tävlat en del utomlands också, Han är grym.
Nästan alla kraschade i Sura och jag lyckades på mitt sista varv stå för långt fram på hojen och komma fel i en spets. Slutade med att jag slog över och min skärm på hjälmen nu har sett sina sista dagar,RIP. Stukade tummen på köpet men den har nu morskat till sig och överlevt.
Idag måste ja gå och jobba fast att ja inte är så pigg. Hade velat kollat cross på Malma.
Lär va smetigt idag eftersom det regnat konstant sedan igår.
 

Spikis el shakti




Idag gick ja iväg å köpte en spikmatta, japp! Har legat i 25 min nu och kan säga att det inte va så skönt att lägga sig först men efter några minuter blev man varm (blodcirkulationen som kom igång) Nu efteråt är jag väldigt nöjd. Känner mig mjukare. Har börjat problemat sig i axeln igen och jag har läst så mycket om dessa indiska mattor hur dom motverkar slagg och muskelproblem så nu hoppas jag de hjälper. Mycket bra grej. 680 kr på hälsokost. Fick med en huvudmassör också. De minna vänner är vad jag kallar själslig orgasm. Vilken grej. Vi kommer båda att ha mkt nytta av sakerna här hemma. Anders har ryggvärk då och då så de kommer väl till pass. Vetevärmare till mensvärk och spikmatta till muskelvärk. KANON!!!!






Nu äre klart.


Jag förstår att det sticker i andras ögon att vi äntligen har fått de bra.. så fint de blev. Han kan snickra han..







Grillning i helgen.. :)

Nails and bike

Fett nice.. tittat på oceans eleven ikväll..den va skit bra. Som vanligt har jag missat hela hopen av dessa filmer så ja ska snart ta igen dom. Anders har bara sett den vi såg idag tidigare så de passar perfekt. Mkt mys i soffan och lite massage också. Längtar tills imorn på jobbet. Vill ha mina produkter nu så ja kan rekommendera detta till mina kunder.
Fick nyss mess av Anna. Blir surahammar i veckans crossåkning om man ska träna, pga underhållning på malmas bana. Sm nu i helgen. Men fett nice  med Sura för ja älskar den banan.Yeahh!
Har målat mina naglar grön-silver metallic både på händer och tår. Gäller å matcha lite ibland.

Cross snart igen.

Less..

Fett less. Varit på skinnskatteberg idag å kört crolle. De börja så bra med roliga rejs och lite hopp men sluta med att ja tappade lusten totallt och vi åkte hem.. Så tråkig att ja inte bara kan få åka och göra det. Längtar redan till nästa helg. Men först lite träning i veckan på malma. Jag spärrade Anders idag när vi triggade varandra och rejsade, va kul som fan, också spruta ja lera över han. Så nu har han lovat att ge igen. Hehe. Ska beställa en ny kolv i veckan. Kört så länge nu så de är dags för en fix.
Nyss äte middag och duschat, ska gosa ner oss till film nu. Imorn blir de jobb för hela slanten.
Hej hej!

Så går hela veckan, alla dagar lång!

Ja, då var första veckan på mitt nya ställe avklarat. Jag trodde verkligen inte att det skulle komma så pass med folk som det faktiskt har gjort. Har sålt presentkort, gjort manikyr och div förlängningar. Endå har jag startat upp denna vecka med 20% på alla behandlingar (ej vid köp av presentkort). Riktigt kul. Fast det har även varit stundvis med dötid då jag har kunnat pröva på alla mina nya produkter och pillrat med nailart. Hade räknat med tomma dagar så det här va en rejäl bonus. Väntar på leveranser, så jag får hem lite roliga dekorationer och handkrämer. När allt har kommit ska jag göra i ordning en plexi-rack så jag kan visa mitt utbud av olika produkter som jag säljer.



Nu har jag lite nya franska lacker inne. Tips till dej som vill göra nått med dina naglar men inte vill göra förlängning. Gör då en vanlig manikyr så dina naglar får vård och välj sedan till en french. Sommarfin på en gång!  250:- /350:-



Nagelbandsolja. Ett måste för alla. Även om man inte intresserar sig för nagelutsmyckningar behöver nageln rätt vård och hjälp för att motverka förhordnader, sprickor och torra nagelband och att nageln växer fast i bandet. 120;-/st finns i olika dofter, bla kokos, persika, annanas och blomdoft.



Litet urval av sommarens nya lacker. Perfert avslut på din manikyr. Finns i flera färger.



Manikyrpinnar 10:-/st och zebra fil (perfekt till förlängningar) 40:-/st




Mina nr 1 bland color geléerna, titta så läckra dom är. Strand-heta naglar i sommar.



Rekommenderar dessa som fransk i sommar.


Slutade 18.30 idag och efter de åkte jag, Björn och Anders till stan för att käka. Det blev att pröva något nytt ställe. Vi hittade ett i närheten av kopparlunden som va skitmysigt och dom gjorde sina pizzor i stenugn. Jag som inte tycker så mkt om pizza måste säga att jag älskade den jag valde. Parmaskinka, färska champinjoner och parmesanost. Ingen flottig sunkig pizza, utan fina råvaror. Mysigt ställe med många ++.Men de måste gå några månader mellan gångerna man äter sånt här, för då är det gott gången därpå också.
Efter de blev de Ica Maxi, div frukt och grönt åkte ner i korgen. Blev film vid 22 tiden med ett stort bord uppdukat med melon, mango och biggaroer. Grabbarna gjorde dipp och hade skurit upp morötts stavar och gurka. Vi kikade på en film som hette Apocalypto, kanonfilm. Ruggigt spännande och läskig.




Mysigt värre.



Innan ja lägger mig måste jag berätta att nu är trallet klart på ballisen. OJOJOJ!!!! vad fint det blev. Lägger upp en bild imorn. Puss och godnatt!


morgonstund.

Om de blir bra väder ikväll och vi mår bättre än igår (förkylning på G) så blir de dirtbike ikväll ;D


Nailart på en vanlig onsdag!

Hej mina vänner.


Fick hem mina nya broschyrer till salongen idag.. kanske lite suddigt tagna men här får ni se..









Dom blev supersnygga..


Har haft tre kunder idag. En lagning av en trogen gammal kund som gått hos mig sedan december förra året. Dansskon och nageln kom i kläm så det blev en ny tipp på hennes finger. Sedan kom syster och gjorde nailart förlängning. Bild här:




Supersnygga. Rosa genomskinlig tipp med glitter och strass. Me like!

På eftermiddagen fick jag en kund som annars går till en annan nagelteknolog och gör silke. Men som blivit missnöjd och ville pröva en refill hos mig. Jag fick slipa bort ganska mkt av hennes material och gjorde en naturell refill på henne med coral color gel som bas och en french build som bygg gele. Blev riktigt fint och det bästa var att hon blev nöjd med resultatet.

På eftermiddagen blev de lite nytt från div make up store och FACE sthlm.



Grön puder-ögonskugga och grön kajal från make up store. Det kommer bli fett sommarfräscht nu när sommaren är här och man har fått lite färg i ansiktet. Jag kör aldrig med faundations eller liknande utan bara bronzing kulor för att få lite lyster kring kindben och så. Även en eyeliner i typ tuschpenna från FACE slank ner, den är otroligt lätt att lägga på och forma ögonen som man vill. Lekte lite när jag kom hem med färgerna och älsklingen tyckte det va fint..


Anders kom hem med den första biten av dom tre som ska pryda vårat balkong-golv. Titta här så fint de kommer att bli. OBS !! Under arbete så det är inte tvättat och klart...





Nu ska jag slagga! Puss och natt....



Veckan lång..



Förra måndagen , 26/5 var vi chicks från Nailstore ute på Bill och Bobb å käka. Det va en jättelyckad kväll och jag och Ritta tackades av som varit elever hos Sara sedan november 2008. Jag kom hem med en fin blomma och mitt diplom, som numera pryder arbetsbordet på den nya salongen. God mat och trevligt sällskap, en helmysig kväll..
Hade min sista dag i torsdags och kommer självklart att sakna tjejerna. Men jag har inte flyttat långt ifrån dom, utan sitter ca 100 meter ifrån stället. Så flickor, vi ses mellan rökningarna.





I helgen hade vi norrländskt besök,  Mor och far kom ner i torsdags och stannade till söndag vid tolvtiden någon gång.
När dom kom på torsdagen åkte dom över till malma banan för att se oss åka på crossarna, japp! Härligt väder, det va som att du petat hål på en ballong med atlantens vatten i och hällt den över banan och oss alla. Åskådarna frös och va blöta och vi som åkte satt fast och ramlade om vart annat, vi kom iaf ingenstans. Så typiskt när man vill att dom ska titta som aldrig annars får se oss åka. De blev tvätt i nästan en timme av cyklarna och sedan en sväng ner i tvättstugan för att köra allt som gick. Mamma och pappa kom över vid niotiden och kvällsfikade, mysigt. Vi fick mkt cred för våran lägenhet, thanx!
Följande fredag satt jag nere på mitt nya ställe och plockade i ordning de sista å så. Mamma och pappa tog en tripp in till mig och fick se hur ja kommer att ha de. Jättekul att dom är så glada för min skull. Efter besöket åkte vi vidare till plantagen och handlade blommor till min och moas ballkonger. Jag hade ingen ballkong förra sommaren då vi endast hade spyräcke, så i år får ja utsmycka lite. Hittade dock inga blomlådor alls som ja tyckte skulle passa fint. Fanns bara pensionärs lådor i plast, så det blev kockos amplar ist. Kolla bilderna..



Valde en stor kruka på golvet ist för lådorna.. väntar på trätrall som Anders håller på att bygga hemma hos Leif i Köping. Det blir brunimpat virke byggt i tre sektioner och hittills är han färdig med en. Så imorn ska han åka och fortsätta efter jobbet. Längtar så ja kan dö för det kommer att bli så fint. Rev bort det gröna plastgolvet vi hade innan, nu i helgen då jag planterade, så nu är betongen framme.. Hemskt. Men bilder kommer på det nya golvet så fort det är färdigt.



Dalia på bordet, en favorit.







Hänglobelian kommer att klättra ner över struten när det är dags för blommning. Kommer bli kanonfint.

På lördagen va vi på hässlö med mor och far och tittade på flyguppvisningar. Senare på kvällen grillade vi allesammans.
I söndags åkte jag, Peter och Anders till Sala för att åka cross. Mamma och pappa skulle hem till Härnösand och passerade banan på vägen så dom tittade in, och fick äntligen titta på oss i strålande väder. Pappa knäppte mkt fina kort och blev så glad över att få titta. Det va en jättemysig helg och roligt att ha dom här nere. Tack för blommor och sällskap.

Söndagskvällen spenderades utanför Anundshög, hemma hos en tjej som heter Anna. Hon är 91a och åker också cross. Vi hade samlat alla vi tjejer som åker cross på malma och grillade och snackade ihop oss. Det va ett lyckat första-möte med ligan och det kommer att bli mycket träning på malma tillsammans i sommar.
Idag efter jobbet skulle vi ha varit på malma och kört. Men det blev krångel med släp och vi va helt knäckta båda två. Ja tom somnade i solariet, så de va lika bra att vara hemma och vila upp sig. Inte mycket sådant som varit nu den senaste tiden.
Igår hade jag min första dag på Stora gatan 15. Hade iaf två kunder. Känns helt otroligt. Går inte att beskriva. Fick ett blomsterbud av mamma och pappa. En jättefin mini rosenbuske som nu står brevid mig när jag jobbar. Slutade sex och kom hem med ett leende på läpparna över att jag gjort min första riktiga arbetsdag sedan långtidssjukskrivningen.  I och med att jag började igår så upphävdes den totallt, maffigt och också lite svårsmällt. Idag har jag faktiskt haft det hel lugnt och mottagit bokningar. Har tre st imorn. Tjejerna på stället verkar bra. Renni som äger det är en glad och jordnära tjej, det kommer att bli fint det här.
Ikväll har jag bara vilat som sagt och ätit rabarberkräm i långa lass.   

Här kommer lite nya body butter *smaker* som jag införskaffat. Anders har bjudit på två ;D



1. Hallon, söt, go och sensuell BÄST
2. Mango fräsch pigg och syrlig, kanongod.
3. Papaya och Vilda körsbär får samma plats. Underbart söta dofter.



Mina nya sandaler, I Love them.








På återseende!



RSS 2.0