Poet is back on the blogg.

Tjenixen. Nu är vi inflyttad i den nya lägenheten och vi trivs som fisken i vattnet.
Dock har vi bott här i nu 2,5 vecka men internet har inte fungerat så ja har inte kunnat uppdatera någonting alls.
Allt är bra med oss här på rekylgatan och vi har under dessa veckor hunnit med ett byte av kyl och frys, piercings, oändliga varv på malma med crossarna, avslutat utbildningen jag gått så nu är jag nagelteknolog och vi har även haft  inflyttningsfest som tog Sambuka shottarna till taket.
Så här ikväll kan jag inte visa några bilder på lägenheten utan jag lägger upp dom imorn kväll.

Idag har jag jag varit och gjort en smiley under läppen, coolt. Sedan var jag faktiskt en sväng hem till småkisssarna hos syrran och lekte lite. På eftermiddagen var det mat,tvätt, inkoppling av diskmaskinen, eller Anders håller på än. Och lite annat pyssel. Jag hade kund idag som jag gjorde jättefina naglar på, hon kommer att fortsätta gå hos mig när jag ligger på stan sedan, de är jättekul när dom tycker om en. Hoppas ni har haft det gott allihopa. Här kommer lite bilder.



Nu måste jag le så här hela tiden så jag får blända alla i det fina sommarvädret.



Den här bilden bjuder jag på till faster Tiina.


Tittut, Spiro efter att jag lekt med honom, han va slut.



Niinna Blå är en riktig trötthöna.



Packar för fulla muggar!

Nu bor vi i kartonger, de är organiserat kaos överallt. På fredag om allt går vägen ska vi flytta, yeah!
Både jag och Anders är helt slut och somnar utan vidare så fort vi lägger oss, de har varit en hektisk tid. Stress, papper, packa, säga upp saker mm. Kaooooos.
På fredag får vi nog sova gott i lghn.


Kort och gott, jag har att göra ett tag framöver, inte mkt mer att säga.
Hej

Crasch Bom Bang

Tjennixen!!
Igår va vi hela dagen på Malma och körde. Underbart före, det va skit kul. Många storfräsare ute på banan och glänste.
Körde 12 rundor och mot slutet av dagen craschade poe. Tänkte att jag skulle köra av i depån och vila och sedan köra lite mer. Men icke, jag tänkte vi tar ett varv till. Och vad brukar man säga? Hoppa sista varvet för då händer de nått. Mkt riktigt gasrullen hängde sig när jag sparkat i tredje växeln, en vidrig känsla eftersom jag inte kunde göra nått utan brände av banan och plockade ett rejält staket i farten, de small rejält och där blev de svart i typ 2 sek men ja reste på mig på en gång och plockade upp cykeln. Jag hade gummihandtaget i handen, riktigt komiskt. Men de kom folk flygandes från alla håll och kanter och frågade hur fan de hade gått för de där va de vidrigaste dom sett. Men jag kände ingenting, kändes som vanligt. Jag insåg inte förens nu på morgonen vilken tur endå jag haft som inte skrotat kroppen. Kopplingscylindern gick paj och dagen kostade mig 2500:- men de va grymt kul att köra och jag fick agera åskådare med Joel bitar resten av timmen och kunde kika på då Anders, Peke Damm och Martin körde slut på sig. Dock plockade Anders en flaggpost med crossen 25 min efter min vurpa så han kunde inte köra mer för dagen heller. Iaf efter hundra oroliga människor som bad mig söka läkare gav jag mig senare på kvällen vid 20.00 och åkte till akuten, klagade lite på nackvärk och Anders som varit skakis sedan de hände ville så gärna köra mig. Röntgade, huvud, axel och halsrygg men hittades inget. Vid 23.00 meddelade läkaren en 1 gradens wiplashskada och nu dagen efter sitter jag med en skrubbad blåsvart överarm och har inte ont någon annan stans. Skönt. Jag längtar redan tills vi ska åka igen, men måste vänta två veckor pga att vi nu ska flytta och det är mycket kring det.

Det kostar att ligga på ;)
Ha de fint, snart på banan igen!!!

Ledig fredag - städ!

Morrn morrn..
I alla nyheter om glas i kyckling osv vill jag bjuda på denna söta som jag fick med när jag handlade räkor en gång.



Billigt och bra med kyckling nu, jag har frysen full och ska festa loss på detta i helgen, glasbitarna silar vi mellan tänderna. Man får inte vara allt för kräsen!

Idag ska jag ner och skriva hyreskontrakt på salongen med Renni, de blir fint. Har en del att ta itu med i lägenheten nu på förmiddagen. Ska börja rengöra köket grovt för utflytten och ikväll måste vi åka och köpa lite flyttkartonger.
1 Maj är inflyttningsdatum, men vi kommer att slinka in någon vecka tidigare. Hoppfullt skulle va om allt pappersarbete va klart före påsk så vi kunde flytta.

Ha de gött..

Glädjetjut...

Vi fick lägenheten...Tjohoo!!









Papper skrivs ikväll... :P


RSS 2.0