Kaos på bloggen och i garaget står en ny hoj.

God kväll..
Japp sena uppdateringar och kaos på bloggens utseende. Jag håller på att ändra lite på sidan och det krävs tid och tålamod om jag ska få till det bra. Tiden är just nu väldigt väldigt knapp. Denna vecka har jag jobbat till sju/åtta på kvällarna och inte varit hemma förens sent då saker måste fixas och trixas efter. Anders jobbar på stan denna vecka och mkt övertid så för honom ser schemat likadant ut. Det var mening att det skulle tränas cross i tisdags efter jobbet kl fyra men vi blev kvar på jobben tills halv nio så det blev inställt. Nu är hösten här och det blir mörkare och mörkare för varje vecka som går nu om kvälls, och snart är veckoåkningen finito för i år. Buhuuuu!!!
Det blev inget körande förra vekan då min RMZ -05 står upputsad och skall schimsas om inför framtida försäljning.
Iaf så trog jag och gubben ner till skåne förra lördagen. Resan började kl 03.30 och slutade 20.00 i Västerås city.
Varför vi begav oss hela vägen ner var för att en uppgradering av hojbyte skulle ske. Det var bestämt sedan länge att jag ska ha en nyare modell nu till våren när det kommer att bli mycket tävlande och vi vill slippa onödigt skruvande som vi hittills roat oss med. Nu råkade det ligga en kanonfin Suzuki -09 på blocket ute för 50.000 som endast varit provkörd ca 4 timmar. Hmm värde för en sådan hoj ligger på 70.000 om inte lite till. Jag ringde och pratade med försäljaren som var Jonte Engdahl, föredetta Vm åkare som nu har Jonte, Engdahls motorsport i Skåne län. Jag fick info om cykeln och vi pratade igenom ev inköp. Det fanns inte mkt att fundera över utan jag tingade hojen och lovade att sluta upp utanför hanses butik på lördag under öppen tiden (10-14).
Det var en sjuhelsikes lång resa och vi åkte 120 mil den dagen men vi hade jättekul och massa mys på vägen.
Jonas var verkligen en skön kille. Förutom den konstiga dialekten kunde han inte ha varit bättre lämpad för sitt jobb. Vi fick tips och ideér om hur vi kan fixa en grej på min andra hoj + rabbatterade stövlar åt älsklingen som ord pris skulle kosta 4200, för endast 1999;- jag fick välja med lite grejer från butiken att ta med hem utan kostnad. Väldigt tillmötesgående och jordnära. Karlströms Tommy kan slänga sig i väggen med sin säljkåthet och funbike kan få uppgradera sin personal lite så att dom vet vad dom jobbar med så kanske dom kommer upp i standarden vi blev bemötta med.
Lite bilder på cykeln.. ;D








Bloggen är snart i form igen, ha överseende så länge. På återseende..

OKEJ, nu blir det åka av.......

Right.. Det har varit en kaotisk tid men mkt roligt på vägen... jag har under tiden ja satt här sist hunnit med;

  • Att dra på mig en Magkatarr (jätteont)
  • Varit funktionär med Anders och resten av alla sköna på SM, 4 och 5e Sep. Go Mx girls!!!
  • Fått blommor av den älskade jag lever med.
  • Tränat en massa sköna pass på bana + ett antal fyspass.
  • Försökt knåpa ihop en ny blogg där jag kan skriva om mitt arbete ifred utan att det ska inkräkta på mitt crossande. Adress kommer inom kort.
  • Varit i Ullevi med VMK klubben och genomlidit en sjuhelvetes resa med buss. Mkt gött den dagen. Tack alla roliga som gjorde resan till skratt och tårar. Undantag Jimmys snuskerier, borde Censureras!!! (svårt ord, hur stavas de?!?!)
  • Dekalpimpat kylarvingarna lite.
  • Kört mitt första stubb i Tortuna 13 September
  • Gasat mer på malma och kört ifrån Anna som haft tre år på sig före mig, starkt jobbat, nu börjar farten komma ;)
  • Nu till det tråkiga, en början av storstädning i lägenhet 503 på Rekylgatan 35 har inletts, gardinbyte och röjning. Div skador på ben och armar efter ett misslyckat försök att baklänges hoppa av stolen under panelbyte. Nej ingen gipsvagga, skulle ha haft mitt leat brace kanske?



Snyggve No 1



Snygve No 2



Anders goes crazy on the grind.




Herrarna gör sin plikt att lyfta grinden upp varje gång efter testerna om allt funkar vid nersläpp. Anders drog i grinden varje tävling. Jimmy hade grönflaggan och drog tids skyltarna innan start.



Mx GIRLS!!!!! Go Sandra GOOOO!!!



Dubbeln



Skutt



Jag blir som ett barn på julaftonen då detta inträffar. Älskar dig..



Resa till Ulevi, start kl 5.00 i lght och sedan bussresa avgång 7.00




Uttråkad efter en liten stund.. Sockerchock avallt godis. Jag höll mig ifrån spriten och prasslade på i påsen titt som tätt till filmen som va på..



Puss ;D



Å här börjar det hela gå över styr, mannen i grönt super och kärringa i bakgrunden driver han till varnsinne.. ;D Vi tycker om er så mkt Jimmy och Ida.



Anna och David va trötta..



De hanns med lite mys under resan för oss alla...



Ullevi efter ca 7 timmars bussresa med x antal glada stopp efter vägen. Ett Cafe vi hittade som låg mysigt till. Ida dricker nog jordens dyraste espresso. Jag höll på att kissa på mig av skratt när hon skulle betala för den där lillen. Typ 50 spänn :D



Jag har ingen aning vad han brevid mig gör..



Å glad är han...









Supercrossbanan med FMX i mitten..
























På bussen hem, 02.00 någon gång såg denne man ut så här och snarkade i denna ställning tills vi rullade in på Malmas parkering kl 4.00



Nu sitter dom på..



Framme på stubben i Tortuna



Kylig morgon, långkalsongerna va på..



Jimpans lilla 450 parkerad framför Anders hoj



Japp, de tyckte han och slängde cykeln åt helvete när den gröta ihop efter första passet..




Lill Freddan va också med och gjorde sitt bästa där ute..










Ja det här va en liten uppdatering av vad som hänt under den senaste tiden. Joppas allt är bra med er där ute och kör hårt ni som åker....


Busy-aiight







Har lite att pyssla med just för tillfället. Återkommer, Japp, hej!

RSS 2.0