Jag saknar och tänker på er!

Jonas, vi som oftast brukar ses var tredje dag, det är så tomt när du inte är hemma. Det är dags att komma hem nu, jag vill käka din goa mat å snacka skit. Det börja bli långdraget att gå alla rundor själv! Ingen ro i Jul när du varit och är borta. Hoppas du har det bra, jag längtar tills du kommer hem.

Jocke, vänjer mig aldrig vid att du bor i Boden, ja saknar det roliga vi alltid har och önskar att du är hemma mer. I Juni är det dags, du muckar och jag ska räkna dagarna efter nyår.



So beat it, just beat it

Hejpa!

image5

Ikväll ska jag hem till Jocke.
Vi ska ha fest för Henkes skull, allmänt deppad! Jag har lovat att inte komma som brud utan som man. Så i psyket ikväll är jag helt och hållet man. känns fint!
Nu ska jag kila iväg och sola.
Ses ikväll grappar!

!


Imorn helg!
Syrran kommer med halv tre tåget till Sundsvall, hemma för Julen.
Niklas och Awaz är hemma över julen, de är gött. Ringde Tiina i tisdags för att berätta att jag kommit hem från Västerås. Hon kom förbi och plockade upp mig, åkte med dom hem till Gussjö.
Fick sitta å snacka skit med kusinerna och mysa, hade så trevligt.
Tvungen att åka hem igår för tvättens skull, finns aldrig lediga tider i huset så man får ta de som blir över. Tog 17 bussen tillbaka till Gussjö för att sova en natt till och bara mysa på. Tråkigt nog hade jag stans värk i kroppen så de blev inte mycket sova inatt inte.

Hemma


Kom hem från västerås 16 dec. Ingen höjdare att låsa upp dörren inte. Skulle kännas så bra om det satt nån där hemma och väntade, det gjorde det inte.. Ensamvarg som jag alltid har varit. Vill inte ha nån för helt nära inpå, bara lugnt å skönt och jag bestämmer när och hur. Jag känner inte riktigt så längre. Inte sen ett par månader tillbaks. Trodde inte ja skulle känna för nån nånsin, som jag gör för dig.
De har varit en cool vecka, bara slapp och fin. Anders åkte upp till mig på torsdagen för att vara här hela helgen. Fick visa Västernorrland så gott jag kunde, Höga kusten å grejer. Han tyckte de va grymt. Fick se vart jag jobbar och träffa lite folk å så. Åkte med han tillbaka till Västerås förra söndagen och har varit där hela veckan. Bara blivit bortskämd med en massa god mat å mys. det har varit hur nice som helst. Gjorde nånting hela tiden,fint de!
Gick på hockey i fredags, fick se VIK-Almtuna 3-2, tyckte de va fint att få se vad västerås går för. Har lovat Anders en fin Timrå match när han dyker upp så småningom. Söndags taggade jag tillbaka till Härnösand.
Framför mig en veckas inte-riktigt-veta-vad-jag-vill-göra och en massa tvätt å grejs. Bara hugga in!

.

402870-2

Till sommaren blir Jonas och Petra föräldrar, grymt kul! Finns så coola baby grejer nu, ska styra upp allt coolt å pracka på dom så mkt ja kan! Förhoppningsvis får ja se knatten i nått av cheap mondays coola bebis kläder.

RSS 2.0