Hello...

Todilooo!
Varit upptagen med heltidsjobb och motocross. Men har nu landat några timmar i lägenheten och tar de lugnt. Slutade sex och har lagat lite mat, annars är de lugnt i våningen. Anders är i garaget och plockar dän min crossmotor, japp. Det är ingen fara med nått, men ja vill kolla så att allt funkar som det ska (slitdelar mm). Upplevt lite dåligt med komp när ja kickar och det har med ventilspelet att göra. Så nu har han kikat över det åt mig eftersom jag är dålig på att se saker. Jag ställer upp när grejerna kommer och skruvar dit allt med honom. Det känns skönt fast ändå förjävligt att måsta vänta några träningar innan jag är på banan igen. Men de kan jag nog gott göra också, för i lördags va jag och åkte i Enköping och tog mig en tur över styret i en av banans uppförstrappor. Jag va så trött i armarna att jag tappade greppet i vänster hand och givet slog ju styret mot och jag flög över. Så nu har jag gått som en 90 åring under veckan. Det högra ledbandet som jag haft problem med sedan jag spelade volleyboll fick sig en smäll och är nu stukat. Vet att det kommer ta flera månader inna  det går tillbaka till sitt normala. Men ja går just nu utan kryckor, ska ringa hemdal och be om ett par imorn så att jag inte belastar foten så mkt mer än vad jag redan har gjort.. Dum som man är klämde jag ner foten med tårar i ögonen i cross stöveln och tränade hela tisdagspasset. Men det förde med sig mycket gott också. Jag hade kul och tränade på kurvor och lite mer fart. Anna och Julia från teamet va också där.
Förra torsdagen, ja precis för en vecka sedan va jag i Enköping och tränade. Jag hade med mig Anders och Björne. Björne är Sara (min lärare inom nagelbranschen) hennes sambo. Han har tävlar i cross förut men lagt ner pga sjukdom. Så han följde med för att se vad jag kunde förbättra/träna på inför sthlms crossen. Det va kanonbra att ha honom med sig. Kladdig och blöt bana som va hal som snor, men det gick för övrigt bra.
Har också fått mina nya grejer till crossen som jag visade i förgående inlägg, mkt bra resultat.
Annars har det varit full rulle på jobbet med mycket kunder. Nice.
Idag fick jag en impuls på rasten och gick och piercade tungan. Moa, frisör på jobbet följde med och kikade. Det gick fint.
Nu ska jag duscha och läsa bok.

Ha de gött allihopa!

BlingBling - Fattar ingenting ;D

Har beställt lite saker som kommer hem i veckan till crollen. Nu ska de bli pimp my ride. Här kan ni se några av sakerna.


Renthal Fatbar, blått.


Blå kedja


Svart bakdrev


Fotpinnar, blå.



Snabbavluftning till framgafflarna.



Växelpedal, pimp.

Rmz 250


Igår såldes min Ktm till en polsk kille. Han är några år äldre än mig och ska ha den att börja sin cross-karriär på, vilket låter super. Jag har haft så mycket kul på den och lärt mig allt jag kan idag. Kan ärligt säga att det var med tårar i ögonen som ja lämnade bort den. Hade jag haft mkt pengar hade jag haft kvar den och även köpt mig en 250. Nu är det som det är. I morse va vi uppe tidigt och lämnade stan mot sthlm för att kika på en ny cross till mig. Med oss hem kom en Suzuki Rmz 250 -05. Vi har spenderat några timmar i garaget och sett över det mesta och pillrat lite. Jag har lite saker framför mig att byta ut och ändra på så jag känner att jag får den som jag vill ha den. Men det kommer jag att gör med tiden. Det va fett kul att köra den idag och den startade lätt och fint när man kickade. Nu blir de fyrtakt på malmabanan på tisdag.





Glad i hågen!!!!

Underbar..

 










 

 

Japp, ni ser rätt. Detta är och förblir min drömsjälsfrände. En engelsk bulldog. Det bästa är att Anders också vill ha en. Så nu sparas de lite varje månad för att så småningom kunna välkomna detta skrynkel till vårt hem. Om det nu blir imorn eller nästa år vet man aldrig, men en stor längtan finns hos oss.


Här kan ni läsa om rasen, då kanske även ni får upp ögonen för dessa mjuka rynkel skrynkel.

 

Bakgrund:
Ursprungsland/hemland: Storbritanien. Engelsk bulldogg är Englands nationalras. Som framgår av namnet har den förr använts till tjurhetsning (Strid mellan hund och tjur) som innebar att hunden skulle bita sig fast i tjurens mule och hänga kvar för att trötta ut tjuren. Speciella krav ställdes på hundens utseende för att denna verksamhet skulle kunna genomföras. Tjurhetsning var en gång i tiden en nationalsport i England och lär ha varit i bruk sedan 1200-talet. Tjurhetsning förbjöds i lag 1835. Rasen föll därefter nästan i glömska men entusiaster som ville behålla den avlade fram rasen till en fredlig sällskapshund. Därmed tog den moderna bulldoggen form, men dess nuvarande utseende har tämligen litet gemensamt med forna tiders hetshund.

Allmänt:
Rasen skall vara alert, djärv, lojal och pålitlig och modig. Dess uppträdande skall vara oförskräckt men den skall ha ett tillgivet kynne.

Storlek & vikt:
Vikt för hanhund: 25 kg. Tik: 23 kg.

FRED

Bulldogen börjar aldrig ett slagsmål, det behöver den inte.

Den ger aldrig sin ägare problem med att vara aggressiv, dess motto är nämligen:

  Fred – annars får du riktiga problem.

Den förväntar sig att varje människa och varje hund är lika vänlig som den själv.

Den är inte helt klar över det skrämmande intryck den gör på både människa och hund.
Men nåd vare med den som startar bråk för en bulldog känner bara till en sak:
Den slåss tills den vinner – eller om nödvändigt, tills den dör.

Det är en kombination av dess yttre och det sentimentala lite sorgliga uttryck som gör surmulenheten så tilldragande.
Att den samtidigt är mycket följsam, gör inte det hela sämre.

Bulldogen är den perfekta hunden, lugn och sansad. Den skäller nänligen nästan aldrig.

Och sist men inte minst; en bulldog gilla att åka bil, tåg, båt eller flyg. Den blir nästan aldrig åksjuk eller sjösjuk, speciellt inte om du undviker att mata den innan du åker hemifrån.

Det är lätt att sköta. Rasen är korthårig och ska inte trimmas eller klippas.

Den behöver inte alltför mycket motion. Bulldogen är perfekt för de lata, eller sagt med andra ord, för de äldre och handikappade är bulldogen den perfekta rasen.

Bulldogen är ingen enmans hund. Den har sina favoritmedlemmar i familjen, men den har ett hjärta så stort att det finns plats för alla.

Den kommer aldrig att sticka av sig själv och även om du inte tror det, kan du vara säker på att ditt hus är beskyddat när du inte är hemma. Bulldogens utseende gör att de flesta springer när de får se den.

Bulldogen är en släthårig, tätbyggd hund som är ganska lågställd, bred, kraftfull och kompakt. Vikt runt 25 kg.


Cause boy you came around and you knocked me down!

Okej.. ja tror verkligen att ja stryker med denna gång. Det här är det mest värsta viruset jag någonsin råkat ut för. Vaknade inatt över att de va kallt i sängen. Täcket, kuddarna och lakanet = dyngsurt! Upp och bädda rent, bort med lakanet. Då är tom bäddmadrassen blöt. Febern pendlade friskt igår kväll och som en jojjo idag. Mkt ingefära och frukt, vilande och trååååk. Ja som hatar att sitta/ligga still. Och det gör verkligen Anders också. Så vi är två som klättrar på väggarna hemma nu. Hoppas ja blir friskt snart. Mkt bokningar på G. Vill kunna vara tillbaka senast torsdag på jobbet.
Pratade lite med Ida idag. Ja ska följa med henne och rida när ja blivit frisk, så ska hon få pröva på lite andra hästkrafter, min hoj.. Hoppas de är nått som hon tkr är kul.
I lördags va jag ut i garaget och tog bort min gamla kedjesläpa och bytte till en ny. Nu har jag en cool orange ist för den gamla svarta. Haha de va ett stort hål i den så ja har faktiskt karvat ut en bit skärbräda dom sista två åkningarna. Haha, turkmeck, men de gick fint de också. Bara man är rädd om svingen så. Kommer 6 nya TwinAir filter snart också. Beställde tre var i fredags till mig och gubben.
Annars har jag roat mig med en hel del tv-tittande idag. Sett div alla möjliga filmer. Önskar att jag hade någon bra bok. Vill inte åka ut och ner på stan för bibblan. Kanske går att hitta någon på lillica här nere. Är ja piggare imorn ska ja försöka ta bilen ner och titta upp de. Tror de alltid finns pocket på affärer.
Nyss sett en Beck film. Faktiskt inte ett dugg trött. Beror nog på att vi sovit flera timmar på dagarna nu. Ska slösurfa runt lite och sist glo lite tv innan ja intar sängen.
Glad att jag och Anders blev sjuka tillsammans så man slipper va ensam hela tiden själv. Vi triggar varandra och skrattar lika mkt fast feberfrossan kommer senare..
Over and out.

Typiskt..

Japp! Klart att de var min tur.. Igår slog förkylningen till hos Poe också. Feber och halsont samt öm i hela kroppen. Inatt kanske det blev 4 timmars sömn. Blä! Jag skulle iväg med Micke, Freddan, Robban och Kalle i Norberg och köra cross. Men ärligt även om ja skulle ha velat imorse så skulle ja inte orka hålla mig kvar på cykeln. Idag blir de vandring mellan soffan, dusch och säng. Tur att ja köpte 5 nya filmer igår på ICA Maxi. 100;- fynd så det förslår. Satt och kika Jeepers Creepers igår men det blev mest täcket över huduvet för den är så grymt ruggig. Klämmde nästan sönder anders hand ett par gånger. Hehe.
Har garderat mig med citrus hela veckan men det blir att öka på dosen nu när förkylningen har kommit. Anders har ju legat länge och ja kan verkligen inte va borta från mitt jobb så länge. Har två kunder imorn som ja måste ta.
Fick ett bra tips av Tiina som man ska dricka för att motverka förkylningen. Koka hett vatten, pressa citron i, riv ingefära och tillsätt svartvinbärssaft (hemmagjord alltså). Dock hade vi ingen sån, men det går bra att va utan den också. Sen har min Juice maskin kommit till väl användning. 5 apelsiner, 2 citroner, 2 äpplen och en stor bit ingefära, slunga allt tillsammans och drick på en gång. Mkt gott.













I'm tired of using technology.....

Oj oj..nästan en hel vecka har gått sedan jag uppdaterade. Det var tänkt att vi skulle vara i Uddevalla natten till lördagen förra helgen. Cross VM gick där och vi hade väntat i månader. Dock fick vi ställa in allt. Anders har legat i halsfluss i en vecka nu. Och ovanpå detta har han fått ett virus som inte går bort med medicinen som han redan har mot halsflussen. Denna vecka har jag haft fullt upp med kunder från morgon till kväll. Lyckad vecka. Annars har jag stoppat om och skämt bort det fina jag har här hemma. Det har blivit en hel del godis för honom, hyrfilm och lite crosstillbehör. Plus att jag överraskade honom igår med att åka på supercrossen i Ullevi i September. Det blev ju inget VM och jag som inte alls är intresserad av supercross annars tror att vi kommer att få en helskön dag. 45 st VMK-are ska trängas på buss ner den 11 September. Det här ser vi fram mot.
I tisdags tog jag och Cillen en kväll på malmabanan i smeten, kladden, vattnet och det dåliga föret ***?!&"(!/"**!!!!!!!! Cillen skrattade och kallade det fiasko. Jag skulle nog vilja kalla det en PMS beprövning utav dess like. Ja orkar inte ens berätta om den kvällen. Iof sitter ja å garvar åt detta just nu..HAHA...Men jag ska inte låta er bloggläsare snaska i er av våran kväll. Imorn funderar jag på om det blir några timmar på salongen eller inte. Tror att jag behöver sova, har blivit lite när han brevid hostar så det skakar. Inatt sov stackarn på soffan. På söndag är de planerat en dag på crossbanan i Norberg, (självklart är det bara jag som ska åka då och inte Anders) Micke och Freddan ska också åka. Hoppas på uppehåll nu. Nej gott folk nu ska jag fika och kura ihop mig i soffan innanför det hurviga vädret..SKIT sommar!!!!!



Pimp'd up moth'r 'fuck'n glasses aiiiight!!!






:(



Upp och hoppa älskling, du ska inte vara sjuk!!!!!

God kväll...

Jävlar vad det åskade inatt. Ja skojar inte när ja säger att sovrummet lystes upp och huset rörde sig när åskan stod över oss. Mysigt ändå att kunna ligga tryggt i sin säng.
Idag har det varit full rulle. Vaknade 8 och gjorde mig i ordning för jobb. Fick skjuts ner till salongen och tog min kund kl 10. Åkte hem vid tolv och käka med Anders. Sen bar det av till funbike för att kika på stövlar till honom. Inga som att perfekt så han for hem med 4 ekrar till hojen ist och jag med en keps på huvudet. Vi åkte till Hökåsengropen och jag badade medans jag fick sällskap av Anders på land. Sen i morse har han varit ringrostig. Ont i huvudet, halsen och feber. Efter det åkte vi ut till vårat garage och kikade över våra cyklar. Vi fixade mitt turkmeck som jag skruvade fast när kopplings fästet gick paj på Norberg förra helgen. Sedan bar det av hem och jag har lagat lasagne, diskat, städat och vattnat alla blommor. Har stoppat om gubben i sängen och han sover redan. Stackars!
Idag va de tänkt att vi skulle åka mot Uddevalla redan när jag slutat. Det är cross VM där i helgen. Men med tanke på hur han mår och regnet som är, låter det inte lockande med en natt i tält. Ist har vi siktat in oss på att åka med Peter och Lisa imorn kl 05,00 på morgonen. Vi får se hur han mår när han vaknar. Det hänger inte på mig denna gång iaf. Hehe.
Skulle va grymt kul att få se hur hårt det verkligen går på banan för åkarna. De är ruskigt vad det ser fort ut när man tittar på tv.
Dusch nu och sen film...

Hejhej!

Power M i Aros City.

Då va veckan slut. Idag har det varit extremt lite för oss på salongen att göra. Kan bero på crousingen som började igår kväll. Redan när ja vid nio stod utanför salongsdörren åkte folk runt i sina bilar å drack i kapp. Mkt åskådare samlas för att kika på vrål-åken och allt för många kläms i dom udda bilarna. De är fest i stan och folket rör sig utomhus. Måste säga att stan är i stämning under sånna här tider.
Vi jobbade på som vanligt, men lite halvtråkigt när det var så lugnt. Tog en liten sväng med Moa (frisör på salongen) på stan och kikade.
Kl sex stängde vi igen och jag tog bussen hem. Tiderna stämde inte allt för bra och jag fick vänta en längre stund. Under tiden fick jag se många roliga åk glida förbi.
När jag kommit hem hade min ögonsten grillat kött. Det va hur härligt som helst att bara sätta sig ner och mumsa.
Vid åtta åkte vi ner till stan med en filt och lite tilltugg och satte oss i en slänt för att kika på bilarna. Halv elva va vi tillbaka i hemmet nöjda och glada. Shit va mkt roliga människor det finns att titta på.
Nu har gubben somnat för länge sen och jag sitter bara och segar vid datorn. Har balkongdörren hel-öppen och lyssnar i värmen på åskan som mullrar utanför. Ibland lyster husen tvärs över upp av blixtarna. Jättemysigt väder att bara sitta inne i.
Tänk alla raggare som är kanon plakat nu och snart ska krypa ner fulla och snuskiga i sina blöta tält.. Ja...de är Power meet i Aros, det är va det är!!!




På väg ner till stan för att mysa lite ;D


 
  
 
 


   Glada 80 talet ringde och bad dom plocka med en bil på crousingen.

Ensam tjej på banan...

Slutade 16 och åkte direkt till garaget för att lasta hojen. Idag va det bara jag som skulle åka. Alla andra va upptagna men jag ville ändå få träna. Varmt va de så att det stod härliga till. Fick ringa Micke när ja kom ut till garaget för ingen va där och jag har ingen nyckel. Han va så snäll och kom bums och öppnade. Lastade på hoj på släpvagnen och div tillbehör och drog mig bort mot banan. Lite konstig känsla av att varken Anders eler någon annan som jag känner skulle åka eller vara där. Väl framme träffade jag Anna och David. Dom kom för att kika och skulle inte åka. Ingen annan Mxangels dök upp, så jag blev ensam tjej på banan hela kvällen. Det fanns några killar jag kunde reja med där och köra om. Fett nice. Efter mitt tredje uppvärvningsvarv hoppade jag utför en backe och landade på en sten så att framhjulet stack iväg och jag slungades av. Rev upp armen ganska rejält men hade övrigt inte ont, så de blev bara att åka in i depån och rätta till styret, sen åka av. Det blev ett rejält träningspass idag. Så satans skönt. Vi halv nio började jag och tvätta och bege mig hemöver till garaget. Där fann jag tre grabbar (Anders,Joel,Martin) som va i full gång med att bygga loftet på våran garage-plats. Det ser ut att bli riktigt bra. Jag tvättade kläderna och stökade på en stund. Sen åkte jag hem. Nu sitter jag ny-duschad och i mitt nya nattlinne som ja köpte idag och bara myser. Ska snart sova. Anders kommer nog snart. Armen svider rejält, men vad gör de när cross är det bästa som finns!!!!
Ha de gott...

Torsdag

Varmt å skönt är va det är just nu.. Kanska något för varmt mellan varven, men vi ska vara glad att de inte regnar mer. I förrgår blev det körning på malma. Det va skitrolig träning och det fläktade på lite också så det va inte dövarmt som sist. Jag och gubben passade på att åka och bada i Hökåsengropen vid elvatiden och det va helt jumt i vattnet ännu.
 
Igår va jag och lunchade med Cillen på Kajen. Vi käka fett nice sallad. Trevligt att ja kunde komma ifrån jobbet lite och bara koppla av.
Senare på kvällen när jag slutat bar det av till garaget. Jag bytte olja i hojen, tvätta luftfilter, bytte filter, luftade gafflarna och blandade bensin. Hann med en maskin med cross-kläderna också. Det blev mycket gjort på kort tid.

Nu ska ja käka gröten och bege mig till salongen. Har kunder bokade tills 14 idag. Sen blir de malma mot kvällen.

Hej

RSS 2.0