Abagen org tidsträning..

Hejhej...sätter mig lite trasig och sliten och micro pausar efter all ruch från dagen.. Idag har vi varit i Arbåga och tävlat..de va grymt kul. Morgonens träning innebar lite incidenter med min hoj, (inget nämnt med respekt för Anders skull). Efter lite meck va ja ute på banan igen. De som va en sån rejäl överraskning va att efter startrakan och första platåt så möttes man av ett helt annat underlag än vad vi helgerna tidigare kört på. Nu fanns ingen is och tjäle kvar på banan. Bara ren blöt sand. Och så roligt det var. Jävligt tungt och jävligt utmanande. Hela veckan har Abagens klubb fixat och trixat med banan. Div dränering av banan och slätning hade gjorts, samt uppgångarna till hoppen var ordning gjorda. Tack till alla som jobbat för att vi skulle få ha en rolig dag på Arbåga.
Lite paus i Köping för mat hos svärfar sen till garaget för att förbereda morgondagens åkning. Många som kör cross är räkbarn som bara glassar på och behöver tänka på endast en sak. Att köra sin cross. Vi andra blödiga bönder får hålla med vår egen service, tankning, tvätt av hoj, kläder filter mm, div uppsmörjningar och koll på alla lägen. Puh ja det tar tid. Vi har tillbringat 4 timmar i garaget nu efter tävlingen, bara för att dona inför morgondagen. Och ja kan ärligt säga att det är roligt också. Det är många måsten och ska men ja gör detta hellre än att dra kvällen på BMB eller sitta med ett gäng tjejer någonstans. Det här ger så otroligt mkt mer. Att vara på en tävling eller träning med alla intresserade tjejer och killar omkring sig de är grymt. Stämningen är god och man får många nya vänner.
Också en till sak som va kul idag va att vi alla stod på en startraka som inte blev spikrak, utan grind är det svårt att följa och vi radades upp lite slingrigt, man gjorde helt enkelt som man ville och så flaggstart på de. Ja en riktigt rolig tävling.
Veckan har för övrigt inneburit mkt träning. Det är skönt att se som vid tillfällen idag när det va svårkört att flåset orkar. Jag är nöjd med dagen och på alla andra förare lät vi lika.
Nu till duschen.. Ha de..

Kommentarer
Postat av: Petra

fy vad tråkigt med vattenskada!!

hoppas ni får någon rätsida på det hela!!!



appropå inlägget du skrev så är det ju alltid jävligt kul om man har ett intresse som man verkligen brinner för. det är nog mer de där "skitsakerna" som man måste göra som gör att man blir mer sammansvettsade med andra som har samma intresse.

2010-03-20 @ 20:49:11
URL: http://douglasmamma.blogg.se/
Postat av: Syster

Tack så mycket, jag är skit nöjd! :D Lite tavlor och annat på väggarna nu bara sen är allt tipp-topp! :) Jasså har dom.. ja det är juh en standard tapet man kan välja så det är många som har den. Fräsch ändå måste jag säga och viktigast av allt 90-talet är gone!

2010-03-29 @ 22:09:22
URL: http://doitforher.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0